BU 'GÂHVE'DE MAKARNA DA VAR!

Erzurum nezih bir mekana daha kavuştu. İşadamı Dilaver Canlar ile Murat Çeliker'in sahibi olduğu Gâhve, bugün hizmete girdi.

01 Mart 2014 Cumartesi 17:11
BU 'GÂHVE'DE MAKARNA DA VAR!
Mumcu Caddesinde, DT karşısında açılışı yapılarak hizmete giren Gâhve 'de içecek dışında her türden makarna da olacak. İki katlı bu nezih mekan, içerisinde modern ömine, göz alıcı dekorasyon ve farklı hizmet anlayışı ile dikkat çekiyor.. Kafe tarzı mekanlarına ' Gâhve ' ismini vermelerinin tesadüf olmadığını söyleyen işletmeci Dilaver Canlar, yorgunluk gidermek isteyen ve hoş 'an' yaşamak isteyenler için mekanın ideal bir yer olduğunu ve kendisini önemseyenleri müşteri olarak beklediklerini söyledi. Canlar, farklı çeşitte makarna da yaptıklarını da belirterek, 'Özellikle makarna severler Gâhve’de buluşsun' dedi.

Editör

Son Güncelleme: 01.03.2014 17:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.