Belediye Başkanı eğitime desteğini açıkladı

Pasinler Belediyesi, Erzurum’da eğitim gören öğrencilerin ulaşım giderlerinin belediye tarafından karşılayacak.

admin
admin
06 Eylül 2019 Cuma 07:23
Belediye Başkanı eğitime desteğini açıkladı

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Pasinler’de ikamet eden ve Erzurum merkezde öğrenim gören öğrencilere müjde verdi.

Belediye olarak eğitime destek vermeye devam edeceklerini belirten Dölekli, “İlçemizde ikamet edip öğrenimlerini Erzurum’da devam ettiren orta okul, lise, üniversite ve dershane öğrencilerimizin ulaşım masraflarını karşılıyoruz. Verilen hizmet ikamet yeri ilçe merkezi-köy ayırt etmeksizin ikametgahı Pasinler olan ve eğitim amacıyla düzenli olarak Erzurum’a giden tüm öğrenci kardeşlerimizi kapsamaktadır . Bu öğrencilerimiz öğrenci belgelerini belediyemize getirerek ücretsiz pasolarını alabilecekler” dedi.

Dölekli, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimlerini daha iyi şartlarda tamamlamaları için her zaman öğrencilerimizin yanında olmaya çaba göstereceklerini söyledi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.