Başkan Özsoy müjdeyi verdi

DAP proje destekli Tortum gölü ve Şelalesi rekreasyon projesi yarım ada çevre düzenlemesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü tarafından 2018 yılı yatırım programına alındı.

admin
admin
05 Şubat 2018 Pazartesi 11:51
Başkan Özsoy müjdeyi verdi

9 milyon 500 bin TL proje ödeneğinin 4 milyon 500 bin TL'lik kısmı 2018 yılı içerisinde ödemesi sağlanıp,5 milyon TL'lik tutarın 2019 yılında harcanmak üzere ödenek tahsis edildiğini ifade eden Uzundere Belediye Başkanı M. Halis Özsoy, “Yarım ada bahçe uygulaması projesi gerek yöre turizmi gerekse bölgenin ekonomik anlamda gelişmesinde önemli katkı sağlayacaktır. Bugüne kadar proje desteği olarak bölgemize yapılan 9 milyon 500 bin TL tutarında en büyük proje desteği olup proje Uzundere Belediyesi, çevre şehircilik Bakanlığı tabiat varlıklarını Koruma genel Müdürlüğü ve DAP idaresi tarafından koordine edilecektir” açıklamalarında bulundu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.