AŞKALE ÇİMENTOLAR ARTMALI

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Aşkale Çimento Fabrikası’nı ziyaret ederek bir süre Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ile görüştü.

13 Mart 2014 Perşembe 13:04
AŞKALE ÇİMENTOLAR ARTMALI
Bakan Güllüce, Aşkale Çimento’nun hem bölge insanı hem de Türkiye’deki girişimciler açısından örnek alınması gerektiğini vurguladı.
Bayburt’ta yaptığı gezi ve incelemelerin ardından Erzurum’a dönen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, beraberindeki kalabalık heyetle Aşkale Çimento Fabrikası’na geçti. Bakan Güllüce’yi Aşkale Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik karşıladı.
Bakan Güllüce, burada yaptığı konuşmada Aşkale Çimento’da sağlanan kolektif ruhun herkese örnek olması gerektiğini dile getirerek, “Bu tarz başarılı örnekler ve birliktelikler ne kadar artarsa bölgemiz o kadar fazla kalkınır. Aşkale Çimento özelleşme sonrası takdir edilecek bir başarı göstermiştir. Bizlerde her zaman destekçisi olacağız.” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 13.03.2014 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.