ARAS EDAŞ SAYAÇLARI DEĞİŞTİRİYOR

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi Başkanı Dr.Hüseyin Bekmez, bir süre önce göreve atanan ARAS EDAŞ Genel Müdürü Abdulkadir Köker’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

22 Ağustos 2013 Perşembe 10:43
ARAS EDAŞ SAYAÇLARI DEĞİŞTİRİYOR
ARAS EDAŞ Genel Müdürü Abdulkadir Köker, aralarında Erzurum’un da bulunduğu Ağrı, Kars, Ardahan, Iğdır, Bayburt ve Erzincan’da kaçak elektriğin önüne geçmek için sayaçları değişeceklerini bildirdi. Köker, kayıp ve kaçak elektrik kullanımını asgariye indirmek için mücadele edeceklerini belirterek, “Bölgemizdeki kaçak ve kayıp elektriği asgariye indirebilmek için bütün sayaçları değiştireceğiz. Bunun için gerekli olan ihaleyi yaptık. İlk etapta 250 bin adet elektrik sayacı alınacak. Toplamda ise 800 bin adet elektrik sayacı değiştirilecek. Kullanılan elektrik ücretlerinin tahsilatında sıkı tedbirler alacağız. Elektrik faturasını ödemeyenleri asla affetmeyeceğiz. Vatandaşlarımızın elektrik faturalarını zamanında ödemelerini arzuluyoruz. Şirket olarak devletten aldığımız elektriği vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Devlet bizden verdiği elektriğin ücretini anında tahsil ediyor. Onun için faturaların tahsilatı, kayıp ve kaçak elektrik konusunda önemli ve ciddi tedbirler almak zorundayız” diye konuştu.

Kurumun alt yapı çalışmaları ile de bilgi veren Genel Müdür Köker’e yeni görevinde başarılar dileyen MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez, çalışmaları yakından takip ettiklerini bildirdi.

Dr. Bekmez, kayıp ve kaçak elektriğin ülke ekonomisini olumsuz yönde hayli etkilediğine işaret ederek, elektrik sayaçlarının değiştirilmesiyle bu zararın azda olsa kapatılacağına inandığını ifade etti. Başkan Bekmez, ARAS EDAŞ gibi yılın vergi rekortmenleri arasına girmiş bir kuruluşun mutlaka ayakta kalması gerektiğini ve bunun içinde MÜSİAD olarak ellerinden gelen desteği her zaman vermeye hazır olduklarını vurguladı.

Editör

Son Güncelleme: 22.08.2013 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ERZURUMLU 2013-08-22 12:53:15

evet erzurum'da ödemeyenleri tabi ki asla affetmezsiniz. güneydoğu'da adamlar herşeylerini elektrikle hallediyorlar "isinma, aydinlanma, yeme, içme, kuyu suyunu isitma gibi" . hadi adaletli hükümet ve delikanli genel müdür görelim bakalim adaletinizi dürüstlüğünüzü. kolay gelsin.