ALDORA YAKUTİYE ŞUBESİ AÇILDI

Aldora Mobilya, Yakutiye şubesini görkemli bir törenle hizmete açtı. Açılışa Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Müftüsü Hasan Çınar, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Lütfi Yücelik ile çok sayıda davetli katıldı.

02 Haziran 2014 Pazartesi 10:30
ALDORA YAKUTİYE ŞUBESİ AÇILDI
Aldora Mobilya Yakutiye Şubesini görkemli bir törenle açtı. Saraybosna Caddesi Yakutiye Bulvarı’nda hizmete giren mağazanın açılışına Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Müftüsü Hasan Çınar, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Lütfü Yücelik ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan Başkan Sekmen, Erzurum’un artık kabuğunu kırdığını; birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde bölgenin yıldızı haline geleceğini belirtti. Başkan Sekmen, yeni açılan iş yerlerinin hem ekonomiye hem de istihdama katkı sağladığını belirterek, yatırımcılara Erzurum’a gelmeleri için çağrıda bulundu ve belediye olarak her türlü kolaylığı kendilerine sağlayacaklarını da sözlerine ekledi.
İl Müftüsü Hasan Çınar, yeni açılan her işletmenin bölge ve ülke ekonomisine katkıda bulunduğunu, insanların alın terlerini silerek helal kazanç elde etmelerinin insanlığın geleceği açısından çok önemli olduğunu söyledi.
Aldora Yakutiye Şubesi Sorumlusu Ahmet Kocaman da, “Yeni mağazamızı halkımızın hizmetine sunduk. Aldora olarak gelecek yıllarda yeni şubelerle hizmet ağımızı genişleteceğiz. Aldora gibi markaların memleketimizde olması, buradaki vatandaşlarımızın beğenisine sunulması hemşehrilerimiz  ve bizim için bir kazanımdır.  İnşallah en iyi hizmeti vererek, müşterilerimizi azami  ölçüde memnun edeceğiz.“ dedi.
Erzurum İl Müftüsü Hasan Çınar’ın yaptığı dua törenin ardından açılış kurdelasını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İl Müftüsü Hasan Çınar ve Ticaret Odası Başkanı Lütfü Yücelik birlikte kesti.  
 

Editör

Son Güncelleme: 02.06.2014 10:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.