2013 YILI GELİR VERGİSİ VE GMSİ VERGİ REKORTMENLERİ AÇIKLANDI

Erzurum’da 2013 yılı Gelir Vergisi ve GMSİ vergi rekortmenleri açıklandı. Gelir Vergisi’nde Rahmi Türkmen, GMSİ’de ise Gülseren Leblebici 2013 yılı vergi rekortmeni oldu.

08 Mayıs 2014 Perşembe 10:46
2013 YILI GELİR VERGİSİ VE GMSİ VERGİ REKORTMENLERİ AÇIKLANDI
Erzurum’da 2013 yılı Gelir Vergisi Rekortmenleri listesinde ilk 5 mükellef Rahmi Türkmen, Lütfü Yücelik, Hıfzı Kaplan, Adnan Taş, Onur alemdar olarak sıralandı. 

GELİR VERGİSİ

2013 yılı Erzurum Gelir Vergisi rekortmenleri sıralamasında ilk 20’de yer alan mükellefler Rahmi Türkmen, Lütfü Yücelik, Hıfzı Kaplan, Adnan Taş, Onur Alemdar, Cemil Kara, Nihat Çağlar, Muhammed Sunar, Hüseyin Akal, Olgun Gür, Esin Kadıoğlu, Eyüp Sabri Erdoğan, Hale Ataman, Yurdan Dağaşan, Fatih Yücelik, Figen Başdan, Halil Şener, Ömer Çakmak(Horasan), Kürşat Genç ve Şakir Aktaş olarak belirlendi.

GMSİ İLK 5

Gayrimenkul Sermaye İradı 2013 yılı Rekortmenler listesinde Gülseren Leblebici ilk sırada yer alırken, 2’inci sıradaki rekortmen isimlerinin açıklanmasını istemedi. Rekortmen listesinde 3’üncü sırada Mehmet Cengiz Erturan, 4’üncü sırada Ahmet Leblebici, 5’inci sırada ise Muhammed Tevfik Gemalmaz yer aldı.

GMSİ İLK 15

GMSİ rekortmenleri listesinde 6’ıncı sırada Bedri Amil, 7’ınci sırada Ziya Amil, 8’inci sırada Namık Kılkıl, 9’uncu sırada Yaşar Feyzioğlu, 10’uncu sırada Şerafettin aslan, 11’inci sırada Mehmet Tavlaşoğlu, 12’inci sırada Hasan Özdiçle, 13’üncü sırada Ahmet Kenan Boynukalın, 14’üncü sırada Ahmet Tavlaşoğlu, 15’inci sırada Ali Gürcan’ın bulunduğu kaydedildi.

2011 REKORTMENLERİ

2011 Yılında Gelir Vergisinde Ahmet Erdem Bumin ilk sırayı almış, Nejdet Özkan ve Seyfettin İrki 2 ve üçüncü sırayı paylaşmıştı. 2011 yılı GMSİ rekortmeni Mehmet Cengiz Erturan olurken, bu rekortmeni Gülseren Leblebici ve Ahmet Leblebici izlemişti. Kurumlar Vergisi’nde ise Aşkale Çimento, Aras elektrik ve Karadayı Group ilk üç sırayı paylaşmıştı.

2012 REKORTMENLERİ

2012 yılı Gelir Vergisi rekortmeni Hıfzı Kaplan olurken, Kaplan’ı Zübeyde Boncukçuoğlu ve Lütfü Yücelik izlemiş, Adnan Taş ve Rahmi Türkmen 4 ve beşinci sırada yer almıştı. 2012 döneminde GMSİ rekortmeni bir önceki dönemin ikincisi Gülseren Leblebici olurken, Mehmet Cengiz Erturan ikinci olmuş, Mehmet Leblebici ise üçüncülüğünü korumuştu. Kurumlar’da ise ilk üç sırayı Aras elektrik, Aşkale Çimento ve Karadayı Konut almıştı.

Editör

Son Güncelleme: 08.05.2014 10:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.