ÜNİVERSİTEYİ YENİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİ POLİSLER KARŞILIYOR

Atatürk Üniversitesini yeni kazanan ve kayıt yaptırmak için aileleriyle beraber Erzurum’a gelen üniversite öğrencilerini polisler kek ve meyve suyuyla karşılıyor.

03 Eylül 2014 Çarşamba 16:59
ÜNİVERSİTEYİ YENİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİ POLİSLER KARŞILIYOR
Atatürk Üniversitesi'ni tercih eden 12 bin öğrencinin kayıtları işlemleri devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanından gelen öğrenciler, havalimanı ve otobüs terminalinde polisler tarafından karşılanarak, otobüslerle kampus girişindeki kayıt bürosuna taşınıyor. Atatürk Üniversitesi kayıt bürosuna ücretsiz olarak taşınan öğrenci ve velileri, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadelesi Şubesi ve Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri tarafından güler yüzlü bir şekilde karşılanıyor. Öğrencilere yakın ilgi göstererek ikramda bulunan polisler kayıt için öğrencilere yardımcı oluyorlar. Rektörlük ve Emniyet Müdürlüğü’nce ortak düzenlenen bu çalışmadan memnun kaldıklarını ifade eden öğrenciler, böyle bir karşılama ile yabancı oldukları şehirde kendilerini güvende hissettiklerini söylediler. Olası bir tehlikeye karşı şehre yeni gelen öğrencileri bilgilendiren polisler, her zaman öğrencilerin yanında olduklarını belirttiler.

Editör

Son Güncelleme: 03.09.2014 17:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.