ULTRASLAN’DAN EĞİTİME DESTEK

Galatasaray’ın taraftar grubu UltrAslan‘ın başlattığı ‘Bir Dilek Tutun Geliyoruz’ kampanyası kapsamında köy okullarında eğitim alan öğrencilere destek olmak için köy okullarını geziyorlar.

21 Mart 2014 Cuma 15:10
ULTRASLAN’DAN EĞİTİME DESTEK
UltrAslan grubu Erzurum’un Pazaryolu ilçesi Konakyeri Köyü İlk ve Orta öğretim okulunu ziyaret etti.
Ziyarete ultrAslan Erzurum İl temsilcileri Selim Özer, Uğur Öncel ve ultrAslan ekibinin yanı sıra İlçe Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Recep Kaplan, Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü İsmail Gül Katıldı.
Pazaryolu Kaymakamlığı tarafından yürütülen Kardeş Okul Kardeş Kurum projesi kapsamında Galatasaray’ın taraftar grubu ultrAslan ekibinin destekleriyle Tarım Kredi Kooperatifinin kardeş okulu olan Konakyeri Köyü İlköğretim okulunda öğrenim gören 150 öğrenciye bot, çorap, kazak, atkı, bere, kaban ve kırtasiye malzemesi eksiksiz ve kullanılmamış olarak dağıtıldı. Dağıtılan malzemeler öğrencilerin yüzünü güldürürken İlçe kaymakamı Ayhan Terzi: ultrAslan ekibine, Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü İsmail Gül ve Galatasaray taraftarına eğitim için yapmış oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

Editör

Son Güncelleme: 21.03.2014 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.