Palandöken'de yapılacak

Türk Kızılayı İstanbul Şubesi'nce Erzurum'da anaokulu yaptırılacak.

admin
admin
14 Mayıs 2017 Pazar 14:03
Palandöken'de yapılacak

Merkez Palandöken ilçesinde yaptırılacak 3 derslikli anaokulunun protokolü, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun makamında, İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız ve Erzurum Kızılay Şube Başkanı Hüseyin Bozhalil hazır bulunduğu törenle imzalandı.

İmza töreninde konuşan Azizoğlu, Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığına yaptığı anlamlı bağış için teşekkür ettiğini belirterek, yapılacak yeni okullarla eğitimdeki büyük bir problemin de ortadan kalkacağını söyledi.

Hayırseverlerce yapılacak okulların eğitimdeki kalitenin artmasında katkı sunacağını dile getiren Azizoğlu, şunları kaydetti:

"Her fırsatta eğitimdeki ikili sisteminin bitmesi için yapılacak yeni okulların artması gerektiğini dile getiriyoruz. Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanlığı da sağ olsun bu çağrımıza kayıtsız kalmayarak Palandöken ilçemizde anaokulu yaptıracak. Umuyorum ki hayırsever iş adamlarımız da bu sorunun çözümü noktasında gerekeni yapacak ve şehrimize yeni okullar yaptıracaktır. Böylelikle eğitimdeki bu sıkıntının üstesinden hep birlikte geleceğiz."

Editör

Son Güncelleme: 14.05.2017 20:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.