Palandöken'de 3 bin öğrenciye eğitim desteği

Palandöken Belediyesi, 2017-2018 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla ilçedeki ilkokullarda öğrenime başlayan yaklaşık 3 bin öğrenciye eğitim seti verecek.

admin
admin
27 Eylül 2017 Çarşamba 07:35
Palandöken'de 3 bin öğrenciye eğitim desteği

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ilçeye bağlı Kayak Yolu Çimento Müstahsilleri İşveren Sendikası İlkokulu birinci sınıf öğrencilerine hediyelerini teslim ederek, başarı diledi.

Başkan Bulutlar, yaptığı açıklamada, öğrencilerin eğitimlerine destek vermek için her yıl eğitim seti hediye ettiklerini söyledi.

Bu kapsamda ilçedeki ilköğretim okullarında okuyan öğrencilere hediye vermeye başladıklarını belirten Bulutlar, şöyle konuştu:

"Her yıl olduğu gibi bu yılda eğitim-öğretim yılının başlamasıyla yaklaşık 3 bin birinci sınıf öğrencimize eğitim seti vereceğiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almaları için gayret gösteriyoruz. Yine ilçe sınırlarımız içinde bulunan tüm okullarımızın fiziki şartlarını iyileştirmek için gayret gösteriyoruz. Göreve geldiğimiz yıldan bu yana eğitime destek vermeye devam ediyoruz."

Eğitime desteğinden dolayı Bulutlar'a teşekkür eden Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu ise, "Her yıl yapılan bu desteklerle okullarımızdaki eğitimin kalitesini artırmaya devam edeceğiz. Başkanımıza eğitim için yaptığı bu anlamlı katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.