PALANDÖKEN BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME DESTEK

Palandöken Belediye’si tarafından, Palandöken’de ve köy mahallelerin de bulunan tüm ortaokulların 8. sınıf öğrencilerine (TEOG)Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı için Soru Bankası kitabı dağıttı.

admin
admin
14 Kasım 2016 Pazartesi 21:29
PALANDÖKEN BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME DESTEK
Palandöken Belediyesi, 2016-2017 Eğitim öğretim yılı 8. Sınıflar (TEOG )Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı için öğrencilerin başarılarının artmasına katkı sağlamak amacıyla tüm ortaokullarda soru bankası kitabı dağıtımına başladı. Bugün Osman Gazi Ortaokulu’nda kitap dağıtımı gerçekleştirilirken, tüm okullarda dağıtım devam edecek. Kitap dağıtımı için Osman Gazi Ortaokuluna giden Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, çiçeklerle karşılanırken öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Başkan Bulutlar, kitap dağıtımı öncesi öğrencilerden eğitimlerini en üst seviyede tamamlamalarını istedi. Öğrencilere, “ Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Bunun için çok çalışmalısınız. Bu ülke için annenize, babanıza hayırlı birer birey olmanız için okumalısınız” diyerek öğüt verdi.
Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, kitap dağıtımı öncesi öğrencilere şunları söyledi; “ Osman Gazi Ortaokulu müthiş bir okul oldu. Bu okulun öğrencisi olmaktan gurur duyun. Bu sene Osman Gazi Ortaokulu her şeyiyle yeniden yapıldı. Kapısıyla, penceresiyle, badana-boyasıyla. Bu anlamda en büyük katkı veren Palandöken Belediyemizdir. Gerçekten bu anlamda çok şanslıyız. Biz sadece fiziki anlamda düzenleme yapabiliyoruz. Belediyemiz sizin arkanızda. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Eğitim deyince her şeyi bir tarafa bırakıyor. Bu anlamda sizin adınıza başkanımıza teşekkür ediyorum. Sizden başarı bekliyoruz. Bu başarıyı siz yapacaksınız, kendinize güvenin, yapamayacağınız hiç bir şey yok” dedi.
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise öğrencilere hitaben, “Biz sizden hiçbir şey beklemiyoruz. Tek beklediğimiz başarılı olmanız. Başarılı olduğunuzda bizlere en büyük teşekkürü etmiş olursunuz. Biz zaten sizin hizmetinizdeyiz. İhtiyaçlarınızı hocalarınız biliyor, bizden talep ediyorlar, biz katkı sağlıyoruz. Bu sizin eğitiminizin en iyi şekilde olması için çalışıyoruz. Hiçbir okuldan geri kalmamanız için. Hiçbir özel eğitim alan çocuktan farklı olmamanız için. Sizlerin de özel eğitim alan çocuklar kadar başarılı olmanızı istiyoruz. Burada şu anda özel eğitim standartları oluşmuş durumda. Şartlarınızın üst seviyede olması için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Her şey sizlerin başarısı için. Sizler başarılı olduğunuz zaman biz bunlarla gurur duyacağız. O yüzden bu kitapları sizlere hediye ediyoruz. Bu kitaplarla çalışın, başarılı olun, biz de sizlerle gurur duymaya devam edelim” dedi. Osman Gazi Ortaokulunda eğitim veren öğretmelerle de bir araya gelerek sohbet eden Başkan Bulutlar, Eğitim noktasın da ve diğer sorunlar konusun da bir belediye olarak elimiz den ne geliyorsa onu yapmaya hazır olduklarını sözünü verirken, öğretmelerden de öğrencilere daha çok vakit ayırmaları noktasın da söz aldı. Osman Gazi Ortaokulun da 8. sınıf öğrencilerine (TEOG)Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı için Soru Bankası kitabı dağıtım programına Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Gazioğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Okul Müdürü Suat Usta ve öğretmeler katıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.