Özel ders veriyorlar

Erzurum'da GHSİM'ye bağlı Yakutiye Gençlik Merkezi organizasyonuyla bir araya gelen üniversite öğrencisi öğretmen adayları, Palandöken ilçesinde kırsalda yaşayan çocuklara özel ders veriyor.

admin
admin
07 Mayıs 2017 Pazar 21:56
Özel ders veriyorlar

Erzurum'da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı (GHSİM) Yakutiye Gençlik Merkezinin organizasyonuyla bir araya gelen öğretmen adayı üniversiteli gençler, Palandöken ilçesinde kırsalda yaşayan ortaokul öğrencilerine ders veriyor.

Erzurum GHSİM'den yapılan açıklamaya göre, Kazım Karabekir Eğitim Fakültesinin Türkçe, İngilizce, matematik, sosyal bilgiler ve fen bilgisi öğretmenliği bölümlerinde okuyan yaklaşık 30 gönüllü, kent merkezine uzak olan Palandöken ilçesindeki Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencilerine ağabey ve ablalık yapıyor.

Proje kapsamında, her hafta pazar günü Palandöken ilçesindeki ortaokul öğrencileriyle buluşan gönüllü gençler, 3 saat süreyle hem onlara ders çalıştırıyor hem de beraber geçirdikleri zamanla yüreklerine dokunuyor.

Gençlik Merkezleri Koordinatörü Müdürü Zülküf Yılmaz, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, öğretmen adayı gönüllülere yapmış oldukları duyarlı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, bu tür eğitim, kültür ve sportif etkinliklerin devam edeceğini kaydetti.

Editör

Anahtar Kelimeler:
Erzurumözel Ders
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.