Okullarda karne heyecanı

Erzurum’da 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk döneminde yaklaşık 164 bin öğrenci karne heyecanı yaşadı.

admin
admin
20 Ocak 2018 Cumartesi 10:40
Okullarda karne heyecanı

Karne heyecanının yaşandığı Celal Akın İlkokulu’nda okuyan minik öğrenciler, karnelerini Vali Seyfettin Azizoğlu’nun elinden aldılar.

Öğrencilerin merakla beklediği yarıyıl tatili başladı. Yarı yıl tatili dolayısıyla Erzurum'da toplam bin 193 okulda, 11 bin 30 öğretmen eşliğinde 163 bin 972 öğrenci karne aldı. Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, beraberindeki İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız ile Yakutiye ilçesindeki Celal Akın İlkokulu'nda karne dağıtım törenine katıldı.

Azizoğlu, okuldaki bazı sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet ettikten sonra öğrencilerin karnelerini dağıtıp kitap hediye etti.

Okuldaki törende, öğrencilerden oluşan koro, Vali Azizoğlu ve beraberindekilere sazlarıyla "Sarı Gelin" türküsünü seslendirdi.

Karne dağıtımının ardından gazetecilere açıklamada yapan Azizoğlu, "Çocuklarımıza tatil süresince asla ödev verilmedi ama çocuklarımız bizlere kitap okuyacakları için söz verdiler. Bizler de sınıflarda öğrencilerimize kitap ve karne dağıttık. Çocuklarımızın Erzurum ve kışın güzellikleri ile kayaktan istifade etmelerini istiyoruz. İnşallah çocuklarımızla kayak pistlerinde şubat tatilinde olacağız." dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.