Okullarda karne heyecanı

Erzurum'da, bin 160 okulda 154 bin 634 öğrenci karne aldı. Vali Okay Memiş, Şehit Murat Ellik ilkokulunda karnelerini dağıttığı öğrencilerden tatilde bolca eğlenerek, kayak yapmalarını istedi.

admin
admin
19 Ocak 2019 Cumartesi 17:21
Okullarda karne heyecanı

Erzurum Valisi Okay Memiş, Palandöken Kaymakamı Mehmet Yavuz ve İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Palandöken ilçesinde bulunan Şehit Murat Ellik ilkokulunda 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının 1. döneminin sona ermesi nedeniyle öğrencilerle bir araya geldi.

2018-2019 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi dolayısıyla 1160 okuldaki 154 bin 634 öğrencinin karne aldığı Erzurum'da, Vali Okay Memiş, beraberindeki Palandöken Kaymakamı Mehmet Yavuz ve İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ile Palandöken ilçesindeki Şehit Murat Ellik ilkokulundaki törene katıldı.

Vali Memiş karnelerini dağıttığı öğrenciler ile bir süre sohbet ederek kitaplar hediye etti.

Yurdun en önemli kayak merkezlerinden Palandöken'in Erzurum'da olduğuna işaret eden Memiş, çocuklara tatilde aileleri ile bu kayak merkezine gidip bolca eğlenmelerini söyledi.

Memiş, öğrencilere geleceğin öğretmenleri, mühendisleri, doktorları olacaklarını dile getirerek, "Ben ilk ve ortaokuldayken futbolcu olmak isterdim ama vali oldum. Halen futbol oynuyorum. Spor yapmaya devam ediyorum, sizler de spor yapın." dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.