Okullarda karne heyecanı

2017-2018 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle Erzurum'da öğrenciler karne heyecanı yaşadı.

admin
admin
10 Haziran 2018 Pazar 03:05
Okullarda karne heyecanı

2017-2018 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle Erzurum'da öğrenciler karne heyecanı yaşadı.

Erzurum'da Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulunda düzenlenen programa, Vali Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Tavlaşoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız, öğretmenler, veli ve öğrenciler katıldı.

Azizoğlu, törende yaptığı konuşmada, 9 aylık yoğun bir eğitimin ardından öğrenciler için tatilin başladığını belirterek şöyle devam etti:

"Erzurum'da 160 bin öğrencimiz tatile çıkıyor. Yorucu bir eğitimin ardından çocuklarımızı yazın tatil yaparak bu yorgunluklarını geçirecekler. Eylül ortalarına doğru da yeniden eğitim öğretim yılına başlayacaklar. Çocuklarımız geleceğin yarının büyükleri olarak bizim bugün işgal ettiğimiz yerleri alacaklar. Bizim yapamadıklarımızı onlar yapacaklar. Bu güzel ülkeyi muasır medeniyet seviyesine onlar çıkaracaklar."

Kentte eğitimde fiziki mekan yetersizliğine değinen Azizoğlu, "Hem belediyelerimiz hem okullarımız hem mahalli idari kuruluşlarımız hem de Milli Eğitim Bakanlığımızın ilgili makamlarının Erzurum'a gösterdiği ilgi alakayla Erzurum 2019 yılında tekli eğitime geçecek şekilde hazırlıklar yapıyoruz. İnşa edilen okullarımız da peyderpey açılıyor." dedi.

Konuşmaların ardından, okul öğrencileri halk oyunları ve tiyatro gösterileri sundu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.