MİLLİ EĞİTİM’DEN ÖĞRENCİYE BİLGİSAYAR HEDİYESİ

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, otizm özellikleri gösteren ve bilgisayar destekli eğitime ihtiyaç duyan fakat maddi yetersizliği sebebiyle ihtiyacı karşılanamayan Muhammet Ali Batuhan Öztekin adlı öğrenciyi evinde ziyaret edilerek bilgisayar hediye etti.

13 Eylül 2012 Perşembe 16:58
MİLLİ EĞİTİM’DEN ÖĞRENCİYE BİLGİSAYAR HEDİYESİ

Erzurum Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, otizm özellikleri gösteren ve bilgisayar destekli eğitime ihtiyaç duyan fakat maddi yetersizliği sebebiyle ihtiyacı karşılanamayan Muhammet Ali Batuhan Öztekin adlı öğrenciyi evinde ziyaret edilerek bilgisayar hediye etti. Hediyesini alan öğrencinin çok sevinçli olduğunu gören Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, öğrencinin eğitim durumu hakkında aileden bilgi aldı. Bilge, hediyenin sağlanmasında katkısı olanlara teşekkür ederek yapılan bu materyal desteğinin özel eğitime ihtiyacı olan öğrenciler için çok önemli olduğunu dile getirdi.

Editör

Son Güncelleme: 13.09.2012 20:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.