Milli Eğitim’de Bedenci damgası!

Bir çok okulun müdürlüğünü eski sporcu idareciler yapıyor.

admin
admin
29 Eylül 2021 Çarşamba 06:34
Milli Eğitim’de Bedenci damgası!

Vedat REFAYELİ

Demek ki onun da yoğurt yiyişi farklı.

Erzurum Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Beden Eğitim öğretmenlerini ayrı bir yere koyuyor.

Bugüne kadar başka branş öğretmenlerinin okullara idareci olarak görevlendirildiği Erzurum’da bu defa farkındalık yaşanıyor.

İl Müdürü Salih Kaygusuz, özellikle Beden Eğitimi öğretmenlerini idareci olarak değerlendirmeye başladı.

Erzurum’un bir çok önemli okulun müdürlüğüne Beden Eğitimi öğretmenleri getirildi.

Her biri de farklı branşlarda olan bedenciler, hem de merkezdeki eski, öğrencisi çok gözde okulların başında oldu.

Erzurum Lisesi gibi asırlık lisenin müdürlüğüne Erzurumspor’un eski efsane futbolcularından Taner Aykut’u getiren Kaygusuz, Harputkapı İlköğretim Okulu’nun müdür koltuğuna da Tuncer Kurt’u oturttu.

Eski milli atletlerden olan ve 17 yıl gibi uzun süre Atletizm İl temsilciliği yapan Tuncer Kurt, şimdi Harputkapı’nın baş yöneticisi.

Milli güreşçilerden olan ve uzun yıllar güreş sporuna emek veren, çok sayıda da güreşçi yetiştiren eğitimci Selami Topaloğlu da Cumhuriyet Lisesi’nin müdürlüğüne atandı.

Aykut, Kurt ve Topaloğlu gibi çok sayıda bedenciyi de bir çok okulun müdürü veya müdür yardımcılığı görevlerine getiren Milli Eğitim Müdürü, bu farklı yönetim diliyle eğitim camiasında da ezberleri bozan müdür olarak anılmaya başladı.

Editör

Son Güncelleme: 01.10.2021 06:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Özgür kotan 2023-03-14 00:29:25

Ne güzel gazeteci olarak sende farkındalık yaratıp kendini göstermiş sin bende bir matematik öğretmeni olarak imrendim keşke bedenci olaydım hem müdür olur farkındalık yaratan kadroya girer hem de yeni nesil sorularla uğraşıp 40 matematik sorulan bir branşın üyesi olmayıp sınavda sorusu olmayan bir branşın üyesi olup başarıda bir katkım olur farkındalık yaratırdım.

Avatar
Siz de gazeteci!!! 2021-09-29 23:03:19

Bu haberi yaparken bir gidip sorun Salih beye. Ne sormanız gerektiğini de hadi ben söyleyeyim. Diyeceksinizki Salih bey bu isimleri siz mi atadınız. Hadi bu seferlik cevabını da ben vereyim . O da size diyecekti sadece Erzurum lisesinin müdürünü ben teklif ettim bakanlık atadı. Diğer müdürlerin ataması ise puan üstünlüğüne göre oluyor. yani senin anlayacağın dille söyleyeyim Vedat bey ; öğrenciler üniversiteye yerleşirken puanları var da ona göre yerleşiyorlarya , hah işte müdürlerinde bir puanı var onlarda tercihlerine göre bir okula müdür oluyorlar. Yani ben onları müdür yapmıyorum kimin puanı nereye yetiyorsa o oraya müdür oluyor. Klavye başında gazeteciliği ilkokul mezunu dedem de yapar kardeşim. Biraz kıçınızı kaldırın.

Avatar
Selami Yıldıztozu 2021-09-29 18:24:22

Beden Eğitimciler diye bir algı yerine, bu okulların yönetimlerinden veli ve çalışan memnuniyetine bakın bakalım sonuç ne olacak?

Avatar
Vahdet Alaeddinoğlu 2021-09-30 21:53:49

Öncelikle Beden eğitimi öğretmenlerine göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederim. Bir ibare hatası var. Bedenci değiliz ama Beden eğitimi ve spor öğretmeni olarak düzeltirseniz çok teşekkür ederim can ağabeyim