Kaygusuz, İYEP'e start verdi

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, kentte ilkokul 3 ve 4'üncü sınıflarda okuyan öğrenciler için geliştirilen İlköğretim Yetiştirme Programının (İYEP) açılışını yaptı.

admin
admin
11 Ekim 2018 Perşembe 08:50
Kaygusuz, İYEP'e start verdi

Program kapsamında kent merkezi ile ilçelerde sınıf öğretmenlerine verilecek eğitimlerle, bu sınıflardaki öğrencilerin Türkçe ve matematik derslerinde belli kazanımları elde etmesi sağlanacak.

Kaygusuz, Erzurum Lisesi'nde yapılan toplantıda yaptığı konuşmada, bakanlığın güçlü bir teşkilata sahip olduğunu ve öğretmenlerin motivasyonunun sağlanmasıyla çocukların başarı çıtasının yükseleceğine inandığını belirtti.

Toplantıya, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Samih Kır, Şube Müdürü Orhan Beyazlı, Yakutiye Milli Eğitim Şube Müdürü Hakan Çınar ve öğretmenler katıldı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumSalih Kaygusuz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.