İlk dersi Vali Azizoğlu verdi

Eğitime verdiği önemi her fırsatta dile getiren Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, inşaat aşamasından beri titizlikle takip ettiği Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

admin
admin
22 Ekim 2018 Pazartesi 14:39
İlk dersi Vali Azizoğlu verdi

Erzurum'da, inşaatı tamamlanan Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine ilk dersi Vali Seyfettin Azizoğlu verdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Azizoğlu, inşaat aşamasından beri titizlikle takip ettiği Rabia Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret edip okuldaki öğrencilerin ilk dersine girdi.

Azizoğlu, ders sonrası öğrencilerle okul bahçesinde voleybol oynayarak, derslerinde başarı diledi.

Burada konuşan Azizoğlu, "Genç neslin daha sağlıklı ortam ve çağın gerektirdiği teknolojik donanımlı okullarda eğitim görmeleri için her türlü imkanı sağlıyoruz. Sizler bu ülkenin aydınlık geleceğisiniz. Öğretmenlerinizi derste can kulağıyla dinleyip derslerinize çok iyi çalışın. Bu okulları sizler için yaptık. Yarın bu sıralardan doktor, mühendis, devlet adamları çıkacak ve bizlerin bıraktığı görevi sizler devralacaksınız." ifadelerini kullandı.

Daha sonra Azizoğlu, okulu gezip su, elektrik ve doğalgaz tesisatlarını inceleyerek, çıkabilecek eksikliklerin hızlı şekilde giderilmesi için talimat verdi.

750 öğrenciye örgün ve yaygın eğitim veren 24 derslikli lisenin, öğrencilerin bütün ihtiyaçlarını karşılayacak donanıma sahip olduğu ve bu hafta itibariyle kapılarını eğitime açtığı aktarıldı.

Editör

Son Güncelleme: 22.10.2018 21:29
Anahtar Kelimeler:
Erzurum
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.