HAYAT BOYU ÖĞRENMENİN GELİŞTİRİLMESİ PROJESİ

Türkiye'de Hayat Boyu Öğrenme Politikalarının Tanıtımı ve Koordinasyonu İl Danışma Toplantısı Erzurum’da yapıldı.

11 Nisan 2012 Çarşamba 13:18
HAYAT BOYU ÖĞRENMENİN GELİŞTİRİLMESİ PROJESİ
Palandöken Dağında ki Palan Otel de gerçekleşen toplantıya Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Doç. Dr. Kemal Biçerli, Politika ve Mevzuat Uzmanı Lewiss Kerr, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey yetkilileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
AB uygulamaları doğrultusunda gerçekleştirilen ve 43 ili kapsayan projenin bölgesel koordinasyon ofislerinin Kayseri, Şanlıurfa ve Erzurum olduğu belirtildi.
Türkiye’de Hayat Boyu Öğrenmenin Geliştirilmesi Projesi ile her türlü öğrenmeye değer vermek üzere tasarlanmış bir sistem kapsamında, istihdam fırsatlarının artırılması için bireylerin eğitime erişmelerinin desteklenmesi, AB uygulamaları doğrultusunda Hayat Boyu Öğrenme respektifleri temelinde bir kurumsal çerçeve ve kapasite oluşturulması hedeflendiği kaydedildi.

Editör

Son Güncelleme: 11.04.2012 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.