ETÜ, TÜRKSAT Model Uydu Yarışması'nda iki ödül kazandı

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ), TEKNOFEST kapsamında Tuz Gölü'nde düzenlenen TÜRKSAT Model Uydu Yarışması'na, iki farklı kategoride başarı sağladı.

admin
admin
26 Eylül 2020 Cumartesi 21:46
ETÜ, TÜRKSAT Model Uydu Yarışması'nda iki ödül kazandı

ETÜ'den yapılan açıklamada, Varda SkyTeam Uzay ve Havacılık Takımı'nın, yüksek irtifa kategorisinde Türkiye 3'üncüsü, orta irtifa kategorisinde ise ilk 10'a girmeyi başardığı belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Yurt içi ve yurt dışı uzay ve havacılık alanındaki yarışmalarda üniversitemizi temsil eden fakültemiz öğrencilerinden oluşan Varda SkyTeam Uzay ve Havacılık Takımı, yüksek irtifa kategorisinde Türkiye 3'üncüsü, orta irtifa kategorisinde ise ilk 10'a girerek başarılarına bir yenisini daha ekledi. Varda SkyTeam geçtiğimiz yıllarda İstanbul'da, düzenlenen Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ndeki model uydu yarışmasına katılmış ve Türkiye 4'üncüsü olmuştu. Takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz."

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumETÜGurur
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.