ETÜ'den Mümtaz Turhan Anadolu Lisesine Jest

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) tarafından Mümtaz Turhan Anadolu Lisesine kurulan bilgisayar laboratuvarı hizmete açıldı.

admin
admin
24 Aralık 2021 Cuma 06:52
ETÜ'den Mümtaz Turhan Anadolu Lisesine Jest

Erzurum Teknik Üniversitesi, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Palandöken İlçesinde bulunan Mümtaz Turhan Anadolu Lisesine 25 adet bilgisayar, bilgisayar masası ve sandalyesi hediye ederek öğrencilerin kullanımına sundu.

Proje kapsamında ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak’ı makamında ziyaret eden Okul Müdürü Ümit Gergit ile yönetimi, öğrencilerin teknolojiyi yakından takip etmelerine ve yeni bir bakış açısı kazanmalarına vesile olacak bu anlamı proje için öğrencilerin teşekkürlerini ileterek Rektör Çakmak’ı en kısa zamanda okullarında görmek istediklerini ifade etti.

ETÜ’nün akademik, sportif ve kültürel faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerine karşı da duyarlı bir üniversite olduğuna dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak ise: “Göreve geldiğimiz günden itibaren ETÜ’yü bulunduğu konumdan daha ileriye taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalara devam ederken şehrimizin ve bölgemizin çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarıyla bir araya gelerek sağlık, eğitim, sosyal hizmet, ekonomi ve teknoloji gibi alanlarında yapabileceğimiz çalışmaları değerlendiriyoruz. Bu doğrultuda Erzurum İl Milli Eğitim Müdürümüz ve okul yönetimiyle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Mümtaz Turhan Anadolu Lisesine ihtiyaç duyduğu bilgisayar laboratuvarını tüm donanımlarıyla kazandırdık ve öğrencilerimizin kullanımına sunduk. Öğrencilerimizin gelişen ve değişen çağa ayak uydurmalarına vesile olacağına inandığımız böylesine anlamlı projede emeği geçen herkese teşekkür ediyor, öğrencilerimizin güzel günlerde kullanması diliyorum” şeklinde konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.