ERZURUM'DA KARNE HEYECANI

Erzurum il genelinde 172 bin 878 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

13 Haziran 2015 Cumartesi 13:14
ERZURUM'DA KARNE HEYECANI
 Erzurum il genelinde 172 bin 878 öğrenci karne heyecanı yaşadı. 

Palandöken Nihat Kitapcıgil İlkokulunda karne töreni yapıldı. Yapılan törene; Vali Yardımcısı Haktan Gökçekuyu, Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Kaymakam Adayı Ömer Faruk Özdemir, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve çok sayıda öğretmen ile öğrenci velisi katıldı.

Öğrencilerin karnelerini ve hediyelerini Vali Yardımcısı Haktan Gökçekuyu ile birlikte veren İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan öğrencilerle sohbet etti.

Karne dağıtımının ardından okul idarecileri ve öğretmenlerle bir süre görüşen Vali Yardımcısı Haktan Gökçekuyu konuşmasında büyük zorluklar içinde sabırla, fedakârlıkla çok önemli çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederek, kendilerine tatil döneminde sağlıklı, huzurlu ve mutlu daha iyi bir tatil geçirmeleri temennisinde bulundu.

Editör

Son Güncelleme: 13.06.2015 13:15
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKarne
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.