ERZURUM’A YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ

Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Yüksel Arslan atandı.

15 Mart 2014 Cumartesi 01:07
ERZURUM’A YENİ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ
Milli Eğitim Bakanlığı yeniden yapılanıyor. Dershane yasasının geçmesinin ardından, Milli Eğitim Bakanlığı bürokrasisinde Müsteşar dışında tüm üst düzey yönetim ile tüm il müdürlerinin görevi sonlanmıştı. Bugün il müdürlüklerinin bazılarına yeni atamalar yapıldı
YÜKSEL ARSLAN KİMDİR?
05.10.1970’de Çanakkale’nin Bayramiç İlçesinde doğan Yüksel ARSLAN, ilköğrenimini Muratlar köyü İlkokulunda, ortaöğrenimini Bayramiç İmam-Hatip Lisesi Ortaokulu ve Bayramiç İmam Hatip Lisesinde tamamlamıştır.  1988 Yılında kaydolduğu Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1993 yılında mezun olmuştur.
Çalışma hayatına özel sektörde başlayan ARSLAN 1994 yılında Zonguldak Çaycuma Pansiyonlu Merkez Orta Okulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atandı. Askerlik hizmetini kısa dönem olarak tamamladıktan sonra 1996 yılında Çaycuma Çok Programlı Lisesi Müdür Yardımcısı, 1997 yılında aynı okulda Müdür Başyardımcısı, 2004 yılında aynı okulun Müdürü olarak atandı.
2009 Yılında Sivas Zara İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan ARSLAN, 2012 yılında görevlendirildiği Şırnak Milli Eğitim Müdürlüğünde göreve başlamıştır.
Bu görevleri sırasında birçok kamu ve STK’ların yönetim ve denetim kurullarında bulundu. Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Projelerinde yönetici ve yararlanıcı olarak görev aldı. Bakanlığımızca düzenlenen birçok seminer, kurs ve şura çalışmalarına katıldı.
Çeşitli Federasyonlara bağlı Ulusal Hakem olarak görevlerde bulunan ARSLAN evli ve iki çocuk babasıdır.

Editör

Son Güncelleme: 17.03.2014 09:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÖĞRETMEN 2014-08-08 00:47:09

zaten hi̇ç bi̇r atamada erzurumlu ki̇mseni̇n aklina gelmez dişardan olsunda. kafa yapimizi deği̇şmeli̇yi̇z. açanakkaleye burdan bi̇ri̇si̇ni̇ atasinlar. yaziklar olsun. bu memleketi̇n i̇nsanlarina değer vermeyenlere yaziklar olsun. bi̇zi̇m mi̇lletveki̇lleri̇n ne i̇şle meşgul olduklari belli̇ eşleri̇ni̇ dostlarini bi̇ yerlere müdür yapmak i̇çi̇n çirpiniyorlar. ve başarililarda. bu memleket hakkini si̇zden soracak öbür dünyada elleri̇m yakanizda olacak. tanidiği var di̇ye hayatinda i̇dareci̇li̇ği̇ bulunmayan i̇nsanlari başimiza müdür müdür yardimcisi olarak atadiniz. küçük dağlari onlar yaratmiş gi̇bi̇ yürüyorlar. i̇nsanlikdan nasi̇pleri̇ yok.üzüldüğüm nokta elleri̇nde doksandokuz tesbi̇hle mevla di̇yen,hak di̇yen adalet di̇yen i̇nsanlar bunlari yapiyor. şu anda tek yapacağim eli̇mden gelen tek şey mevlaya havale edi̇yorum

Avatar
murat dernek 2014-03-15 13:52:38

erzurumda öğretmenmi kalmadi yoksa idarecimi yok yok yok erzurumluya diyorlarki sen kemdini yömnetemessin dur ithalk müüdr atayayim