Erzurum’a 23 milyonluk eğitim yatırımı

Türkiye genelinde tam 106 okulu bulunan Bahçeşehir Koleji, 107’nci yatırımını Erzurum’a yapıyor.

admin
admin
28 Mart 2018 Çarşamba 12:40
Erzurum’a 23 milyonluk eğitim yatırımı

Eğitim ve kültür şehri olan Erzurum, devasa bir yatırımla taçlanıyor. Bir eğitim markası olan Bahçeşehir Kolejleri, 107’nci devasa yatırımını Erzurum’a yapıyor. Yaklaşık 23 milyon liraya mal olacak eğitim yatırımı kapsamında Çat yolu üzerinde tam 60 derslikli Bahçeşehir Koleji inşa edilecek. Projenin tanıtım lansmanı ise, 30 Mart Cuma günü Palandöken Polat Otel’de gerçekleştirilecek. Erzurum Bahçeşehir Koleji’nin kuruculuğunu üstlenen yılların tecrübeli eğitimcisi İsmail Hakkı Bozkurt, Erzurum’a tam donanımlı bir eğitim kurumu kazandırıyor olmanın ayrıcalığını yaşadıklarını belirterek, “Bahçeşehir Koleji’miz Erzurum’a hayırlı uğurlu olsun” dedi.

ÇAT YOLU’NA DEVASA YATIRIM

Erzurum’da hayata geçirilecek olan Bahçeşehir Koleji yatırımı hakkında bilgiler veren İsmail Hakkı Bozkurt, söz konusu yatırımın Bahçeşehir Koleji’nin Türkiye çapında gerçekleştireceği 107’nci eğitim yatırımı olacağını belirtti. Erzurum Bahçeşehir Koleji’nin Çat Yolu üzerinde inşa edileceğini belirterek, “Çat Yolu üzerinde Kızılay’a ait olan ve daha önce de EYOF oyunları için kullanılan tesisi kiralamakla beraber, bu tesisin hemen yanındaki 20 dönümlük araziyi de projeye dahil ettik. Bu alanda 14 bin metrekare kapalı alana sahip 3 ayrı blok inşa edeceğiz. Her bir blokta 20 derslik yer alacak ve kolejimiz toplam 60 derslikli olacak. Bu süreçte bizden desteklerini esirgemeyen Kızılay’ımıza ayrıca teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

YATIRIMIN MALİYETİ 23 MİLYON LİRA

Erzurum Bahçeheşir Koleji’nde her ayrıntıyı düşündüklerinin altını çizen Bozkurt, “Kolejimizde 14 laboratuvara ilaveten yarı olimpik bir de yüzme havuzu bulunacak. Yine etkinliklerimizde kullanacağımız 450 kişi kapasiteli konferans salonumuz da, söz konusu kampüsün içerisinde bulunacak” ifadelerini kullandı.

Projenin, kolejde gerçekleştirilecek her türlü sosyal ve kültürel aktiviteye olanak sağlayacağını belirten Bozkurt, yatırımın toplam maliyetinin ise, 23 milyon lirayı bulacağını açıkladı.

AĞUSTOS AYINDA TAMAMLANACAK

Projenin Erzurum şartlarında gerçekleştirilmiş bir ilk olacağına da dikkati çeken Erzurum Bahçeşehir Koleji Kurucusu İsmail Hakkı Bozkurt, “İnşaat çalışmalarına başlamamızla bitirmemiz deyim yerindeyse bir olacak. Çok hızlı bir inşa süreci olacak, yani bloklar birbiriyle eşzamanlı olarak yapılacak ve inşaatlarda birbirinden bağımsız ekipler görev alacak. Dolayısıyla yatırımımızı önümüzdeki Ağustos ayında tamamlamış ve hizmete hazır hale getirmiş olacağız. İnşallah yeni eğitim öğretim yılında da, faaliyete başlayacağız” diye konuştu.

BÜYÜK BULUŞMA CUMA GÜNÜ

Öte yandan söz konusu yatırımın tanıtımı için 30 Mart Cuma günü Erzurum’da geniş kapsamlı bir lansman toplantısı yapacaklarını açıklayan İsmail Hakkı Bozkurt, söz konusu etkinliğin birbirinden özel konukları olacağını da kaydetti.

Bozkurt, şunları söyledi: “Cuma günü Palandöken Polat Otel’de saat 18.30’da gerçekleştireceğimiz lansman toplantımıza Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Enver Yücel, Bahçeşehir Kolejleri Genel Müdürü Sayın Özlem Dağ ve Bahçeşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Şenay Yalçın da katılacak. Projenin tanıtımının yapılacağı ve çok önemli bilgilerin Erzurum kamuoyu ile paylaşılacağı bu çok özel toplantıya öğrenci velilerimizi ve tüm halkımızı bekliyoruz.”al olacak eğitim yatırımı kapsamında Çat yolu üzerinde tam 60 derslikli Bahçeşehir Koleji inşa edilecek. Projenin tanıtım lansmanı ise, 30 Mart Cuma günü Palandöken Polat Otel’de gerçekleştirilecek. Erzurum Bahçeşehir Koleji’nin kuruculuğunu üstlenen yılların tecrübeli eğitimcisi İsmail Hakkı Bozkurt, Erzurum’a tam donanımlı bir eğitim kurumu kazandırıyor olmanın ayrıcalığını yaşadıklarını belirterek, “Bahçeşehir Koleji’miz Erzurum’a hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 28.03.2018 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.