ELDEN ELE, GÖNÜLDEN GÖNÜLE KARDEŞ OKUL PROJESİ

Aziziye Kaymakamlığınca yürütülen “Elden Ele, Gönülden Gönüle” Projesi kapsamında Kamu Kurum ve Kuruluşları Kardeş Okullarının ihtiyaçlarını karşılamaya başladı.

26 Şubat 2014 Çarşamba 09:36
ELDEN ELE, GÖNÜLDEN GÖNÜLE KARDEŞ OKUL PROJESİ
Erzurum Şeker Fabrikası ilçede bulunan Şeker İlköğretim Okulu ve Beypınar Mahallesi İlkokulunu, Ziraat Bankası Ilıca Şubesi; Yeşilova Köyü İlköğretim Okulunu kardeş okul olarak ilan etti. Kardeş Okullar bizzat ziyaret edilerek, yapılan gözlemler ve öğretmenlerin görüşleri doğrultusunda okulların ihtiyaçları saptandı.
Proje Kapsamında Şeker Fabrikasının Şeker İlköğretim ve Beypınar Mahallesi İlkokuluna; Koridorların ve sınıfların boyanması tamamlandı. Lavabo, Öğrenci ve Öğretmen Tuvaletlerinin onarılması tamamlandı. Kalorifer Kazanı yenilendi.
Ziraat Bankası Ilıca Şubesi’nin Yeşilova Köyü İlköğretim Okuluna; Zirat Bankası Genel Müdürlüğünden temin edilen iki adet bilgisayar hediye edildi. Okulun elektrik tesisatı çekildi. Bahçe aydınlatılması için iki adet sokak lambası sağlandı. Tüm öğrencilere Bot, mont, çorap, pantolon/etek , kazak, atkı, bere, eldivenden oluşan oluşan hediye paketi dağıtıldı. Tüm öğrencilere kitap, defter, kırtasiye malzemesinden oluşan set dağıtıldı.

Editör

Son Güncelleme: 26.02.2014 09:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.