EĞİTİME HAYIRSEVER DESTEĞİ

Erzurum'da hayırsever iş adamı tarafından yaptırılacak okulun protokolü düzenlenen törenle imzalandı

admin
admin
10 Nisan 2017 Pazartesi 19:44
EĞİTİME HAYIRSEVER DESTEĞİ

Erzurum'da hayırsever iş adamı Hüsamettin Yavuz tarafından Narman ilçesinde yaptırılacak okulun protokolü düzenlenen törenle imzalandı.

Narman ilçesi Koçkaya Mahallesi'nde yaptırılacak 5 derslikli okulun yapımına ilişkin Erzurum Valiliğinde protokol imza döreni düzenlendi.

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, törende yaptığı konuşmada, yapılacak yeni okullar sayesinde eğitimdeki kalitenin artacağını belirtti.

Hayırsever iş adamı Yavuz'a teşekkür ederek, daha çok iş adamının okul yaptırmasını beklediklerini ifade eden Azizoğlu, şunları söyledi:

"Erzurum'daki eğitim kalitesi artacak ve ülke genelindeki sıralamamız ileri seviyelere çıkacaktır. Tortum'da da hayırsever bir iş adamımız tarafından yaptırılan okulumuzun temelini attık. Şimdi de Hüsamettin kardeşimizin yaptıracağı okulun protokolünü imzaladık. Vali Azizoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Malumunuz, şehrimizde hatırı sayılır miktarda ikili eğitim yapan okulumuz bulunmakta. Bizde Erzurum’a geldiğimiz günden beri eğitim alanındaki bu olumsuz durumu gidermek için çalışıyoruz. İnşallah iş adamlarımızın da desteği ile şehrimizdeki ikili eğitim sistemini bitirebilirsek, Erzurum’daki eğitim kalitesi artacak ve ülke genelindeki eğitim sıralamamız da ileri seviyelere çıkacaktır. Geçen hafta Tortum’ da hayırsever iş adamımız Niyazi Çakmakçı tarafından yaptırılan okulumuzun temelini attık. Bu hafta da Hüsamettin kardeşimiz tarafından yaptırılacak okulun protokolünü imzaladık. Fakat sadece bunlar yeterli değil daha çok iş adamımızı da İlimize okul yaptırmaya bekliyoruz. Umuyorum ki diğer iş adamlarımız da memleketlerine okul yaptırmak için gelecek ve eğitimimizdeki ikili sisteminin bitmesini hep birlikte sağlayacağız” dedi.

Törende konuşmaların ardından okul yapımına ilişkin protokol imzalandı.

İmza törene Narman Kaymakamı Mehmet Balıkçılar ve İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız da katıldı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.