EĞİTİMCİ BAŞKAN’DAN EĞİTİME DESTEK

Palandöken Belediyesi, eğitime verdiği sınırsız desteklerden bir tanesini de Abdurrahman Gazi Ortaokulu’nda gösterdi.

admin
admin
11 Kasım 2016 Cuma 11:34
EĞİTİMCİ BAŞKAN’DAN EĞİTİME DESTEK
Palandöken Belediyesi, eğitime verdiği sınırsız desteklerden bir tanesini de Abdurrahman Gazi Ortaokulu’nda gösterdi.
Palandöken Belediyesi, okulu adeta yeniden inşa ederek öğrencilerin, öğretmenlerin hizmetine sundu. Abdurrahman Gazi Ortaokulu Müdürü Suat Usta, müdür yardımcıları ve öğrenciler, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları, makamında ziyaret ederek okullarına yapılan hizmetlerin den dolayı teşekkür ettiler.

“EĞİTİM ÖNCELİKLERİMİZ ARASINDA”
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar “Bizim eğitime bakış açımız çok farklı. Eğitimi çok önemsiyoruz. Geleceğimiz olan çocukların en iyi ortamlarda eğitim alarak, tam donanımlı yetişmelerine olanak sağlamak için belediye olarak bu çalışmalara katkı sunuyoruz. İlçe sınırlarında bulunan tüm okullarımızın tamamına ulaşarak, ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir çalışma içindeyiz. Ciddi anlamda eğitime dev bir bütçe sunuyoruz. Okullarımız da fiziki ve donanım açısından eksikliklerinin yanın da ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına ulaşarak eğitim desteği veriyoruz. Ortaokul ve ilköğretim öğrencilerimize eğitim desteği imkanı sunuyoruz. Yeni okula başlayan minik çocuklarımıza eğitim seti, Orta Okulların da okuyan öğrencilerimize Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) hazırlık test kitapları desteğimiz oldu. Okullarımız fiziki yapısı ve çevre düzenlemeler kadar her alan da faaliyet yürüttük. Gönüllü bir eğitim neferi olarak güzel nesiller için çalışıyoruz.” Dedi. Ziyaretin ardından Belediye Encümen solonun da öğrencilere Başkan Bulutlar Çeşitli hediyeler verirken Okul Yönetimi ve öğrenciler ise, eğitime verdiği desteklerden dolayı Başkan Orhan Bulutlara, teşekkür etti. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.