DAP okullarda tarasım ve beceri atölyesi kuracak

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına bağlı Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi, okullara 108 tasarım ve beceri atölyesi kuracak.

admin
admin
16 Eylül 2020 Çarşamba 08:11
DAP okullarda tarasım ve beceri atölyesi kuracak

Bölgede ilk olarak Erzincan'da yapılacak tasarım ve beceri atölyeleri için DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Prof. Dr. Osman Demirdöğen ile Erzincan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yaşar Felekoğlu arasında imza töreni düzenlendi.

Protokol kapsamında, Erzincan'da 4 okula 5 tasarım ve beceri atölyesi kurulacak.

Demirdöğen, imza töreninde yaptığı konuşmada, öğrencilerin ilgi, yetenek ve mizaçlarına yönelik gelişimlerini artırmak amacıyla böyle bir çalışma başlattıklarını aktardı.

Proje kapsamında toplamda 83 ayrı lokasyonda 108 ayrı tasarım ve beceri atölyesinin kurulmasına destekleyeceklerini ifade eden Demirdöğen, yapılacak olan çalışmaların bölgeye hayırlı olmasını temenni etti.

Felekoğlu ise kurulacak atölyelerin önemine dikkati çekerek, genç yeni yeteneklerin bu atölyede keşfedileceğini belirtti.

Öte yandan, DAP kendisine bağlı 15 ilde kurulacak tasarım ve beceri atölyeleri için toplam 3 milyon 648 bin lira ödenek tahsisi gerçekleştirecek.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.