Cuk oturdu!

Cuk oturdu!

admin
admin
10 Temmuz 2019 Çarşamba 06:51
Cuk oturdu!

Vedat REFAYELİ

Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz süper isabetli bir tercih yapmış, yazıma onu kutlayarak başlamak istiyorum. Son günlerde aldığım en güzel haberlerden birisiydi Taner Aykut’un Erzurum Lisesi gibi asırlık tarihi bir liseye müdür atanması!

Taner Aykut, çoğu kişinin Erzurumspor’dan tanıdığı bir isimdir. O Taner Aykut ki Erzurumspor’un 20 yıl önce şampiyon olmuş ekibin oyuncularından biriydi ve onun da çorbada tuzu vardı. Attığı kritik gollerle, yaptığı asistlerle o şampiyonlukta bayağı bir payı olmuştu.

Mavi-beyazlı camiada tarihe geçen o efsane kadrodaydı, o da efsanelerdendir. Taner çok erken futbolu bırakıp kendini eğitime verdi. Pasinler İbrahim Hakkı İlköğretim Okulu’nda başlayan öğretmenlik mesleği ile eğitim camiasına adım atan Taner Aykut, Atatürk Lisesi’nde Müdür yardımcılığı ve İMKB Anadolu Lisesindeki müdürlük görevinin ardından şimdi Erzurum Lisesi gibi çok önemli bir okula müdür olarak gidiyor.

Kararnamesini bekleyen Taner Aykut sayesinde uzun süredir popüleritesini kaybetmiş olan Erzurum Lisesi, tekrar o eski şaşaalı günlere dönecektir. Bu konuda hiçbir endişem yok. Hele de Erzurum Lisesi’nin bir proje lisesi olması sebebiyle hem okulun hem de Taner’in adını bundan sonra çok duyacağımızı şimdiden söyleyebilirim.

Hoş geldin, sefalar getirdin hocam!

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.