BİR BİNA İKİ LİSEYE HİZMET VERİYOR

2008 yılında hizmete açılan 350 öğrenci kapasiteli okul binası, Oltu Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin mevcut öğrenci sayısının 150 civarlarında olması sebebiyle, bina ikiye bölünerek Yusuf Ziya Bey Anadolu Lisesi için de hizmete açıldı.

admin
admin
28 Eylül 2016 Çarşamba 16:34
BİR BİNA İKİ LİSEYE HİZMET VERİYOR
Okulu ziyaret eden Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, okulun fiziki şartlarının çok iyi olduğunu ve dersliklerin lise öğrencisine yakışır şekilde olduğunu belirterek "İlçemize hayırlı olsun" dedi.
Milli Eğitim Müdürü Zengin, "Yusuf Ziya Bey Lisesinin Oltu Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu lisesine taşınması çok güzel oldu. Binada boş yerleri doldurdu aynı yakıtla iki okulda ısıtıyoruz maddi olarak da devletimiz kar etmiş oldu. Öğrencilerde yeni binaya taşınmasından son derece memnun oldu." ifadelerini kullandı.
Okulda derslikleri gezen Kaymakam Zengin, öğrencilerle ettiği sohbetlerde 15 Temmuz’da yaşanan vahim olaylar hakkında bilgilerinin olup olmadığını sordu. Öğrencilerin 15 Temmuz’u hiçbir şekilde unutmamalarını belirtti. Daha sonra, Kaymakam Zengin beraberindekilerle okulun çevresini gezerek yağmur sularının okul bahçesine dolması sebebiyle, yaşanan olumsuzlukları ortadan kaldırmak için drenaj sisteminin yenileceğini belirtti. 

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumOltuLise
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.