ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ’NE 12 BİN YENİ KAYIT

Atatürk Üniversitesi’nde 2013-2014 eğitim öğretim yılı öğrenci kayıtları başladı.

03 Eylül 2013 Salı 17:17
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ’NE 12 BİN YENİ KAYIT
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, fakülteleri ziyaret ederek, kayıt yaptıran öğrencilerle görüştü. Koçak, 2013-2014 eğitim öğretim yılı kayıtları için her türlü tedbirin alındığını belirtti.

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelerek kayıt yaptıracak öğrenciler, havaalanı ve otobüs terminalinden alınarak, kampüs girişindeki kayıt başvuru bürosuna getiriliyor. Burada yapılan ikram ve verilen önbilgiden sonra, yeni öğrenciler, yine üniversitenin araçlarıyla kayıt yaptıracakları fakültelere götürülüyor.

Rektör Koçak, bu yıl Atatürk Üniversitesi’ne 12 binden fazla kayıt beklediklerini ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti; ‘’ Türkiye’nin en büyük üniversitelerinden biri olan Atatürk Üniversitesi, varlığıyla millet olarak gurur duyduğumuz bir bilim yuvasıdır. Atatürk Üniversitesi’nde okumak bir ayrıcalıktır. Bu yıl yapılan kayıtlarla birlikte Atatürk Üniversitesi daha da büyümüştür. Yine her yıl 10 bin civarında yeni mezun vererek, ülkemizin eğitilmiş insan gücüne katkı sağlamaya devam ediyoruz.’’

Editör

Son Güncelleme: 03.09.2013 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.