ATAAÖF’DEN İKİNCİ ÜNİVERSİTE İMKANI

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üstün Özen, AÖF’nin ikinci üniversite olanağı ile insanlara yeni kariyerler ve fırsatlar sunduğunu söyledi.

03 Eylül 2014 Çarşamba 16:07
ATAAÖF’DEN İKİNCİ ÜNİVERSİTE İMKANI
“Başarılı olmak için daha fazla öğrenme ve daha fazla diploma bir gerekliliktir” diyen Özen, “Atatürk Üniversitesi ikinci üniversite olanağı ile bireylere yeni meslekler ve kariyer fırsatları sunuyor” dedi. 

Hiçbir önkoşul olmadan herhangi bir önlisans veya lisans programından mezun olmuş ya da okumakta olan bireylerin programa kayıt olabileceğini belirten Özen, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Sistemi'nde yer alan önlisans ve lisans programların bireyin eğitim hayatına devam ederken ya da iş hayatını aksatmadan bir meslek daha kazanmasına imkân verdiğini ifade etti.

İKİNCİ ÜNİVERSİTEYE NASIL KAYIT OLUNUR?

İkinci üniversiteye nasıl kayıt olunacağı konusunda da bilgi veren Dekan Özen, ikinci üniversiteye kayıtların 17 Ekim 2014’e kadar gerçekleşeceğini söyleyerek, kayıt olmak isteyenlerin www.ataaof.edu.tr ve ikinciuniversite.atauni.edu.tr/ internet adreslerinde yer alan ikinci üniversite linkini tıklayarak kayıt formunu doldurabileceğini açıkladı. Özen, kesin kayıtların ise, posta yolu ile veya üniversiteye gelmek suretiyle yapılabileceğini ifade etti.

İKİNCİ ÜNİVERSİTE İÇİN HANGİ BÖLÜMLER TERCİH EDİLEBİLİR?

Açık öğretim Fakültesi ikinci üniversiteye kayıt olacak öğrenciler için 'Önlisans' bölümleri:

“Adalet, Bankacılık ve Sigortacılık, Çağrı Merkezi Hizmetleri, Çocuk Gelişimi, Dış Ticaret, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İlahiyat, İşletme Yönetimi, Lojistik, İş Sağlığı ve Güvenliği, Reklamcılık, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Sosyal Hizmetler”

'Lisans' bölümleri ise şöyle:

“Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İşletme, Sosyoloji”

Editör

Son Güncelleme: 03.09.2014 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.