Aşkale İMKB'de mezuniyet coşkusu

Aşkale ilçesinde İMKB Anadolu Lisesi'nde mezuniyet töreni düzenlendi.

admin
admin
07 Haziran 2017 Çarşamba 01:02
Aşkale İMKB'de mezuniyet coşkusu

İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Erdem ve Şube Müdürü Muhammet Emin Çomaklı'nın katılımıyla okul bahçesinde düzenlenen mezuniyet töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Okul Müdürü Kemal Balcı, yaptığı konuşmada, her mezuniyetin bir başka basamağın başlangıcı olduğunu belirterek, "Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizleri gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır. Hızla değişen dünyada değişimi kavrayınız. Kavrayınız ki muasır medeniyetler seviyesine bizleri taşıyınız." dedi.

Programda yıl boyunca sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal etkinliklerde başarılı olan öğrencilere başarı belgeleri verildi.

Öğrenciler adına okul birincisi Hacer Zehra Arslan'ın konuşmasından sonra mezun olan öğrenciler kep fırlattı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.