DOĞU TÜRKİSTAN’DAKİ ZULME “ DUR “ DE!
Sözde Çağdaş ve Modern Avrupa ülkeleri? Her türlü insan haklarını koruyan sadece insan olsa iyi aynı zamanda hayvan haklarına da sahip çıkan haçlı ruhuna sahip batılı ülkeler!
özellikle Müslüman ve Türk ırkı işin için girdiği zaman sessiz ce ortadan kaybolan soysuz haçlı lar,
İŞGALCİ ÇİN DOĞU TÜRKİSTAN’DA KATLİAM YAPIYOR!
Doğu Türkistan da Her sene Ramazan da olduğu gibi bu sene ramazan da gene iş başına geçen kızıl çin orduları kanlı bir şekilde katliama maruz bırakılan Doğu Türkistan’da bir insanlık dramı yaşandığı halde insanlık bu zulmü görmezden gelmekte ve duymamaktadır.
Dünya ülkeleri var ya bizlerin imrendiği modern ülkeler birkaç Hristiyan gazetecinin öldürülmesi ile dünyayı ayağı kaldıran FRANSA  hani siz teröre ve insan ölümlerine karşıydınız insanların  İnancından ve milliyetinden dolayı ölmemeleri gerekiyor diyen siz modern ülkeler Doğu Türkistan da bin bir çeşit Çin işkencesine tabi tutulan halkın haline karşı Dünya kamuoyunun sessizliği İslam âleminin ve Türk Dünyasının hele hele de Türkiye’nin duyarsızlığını nasıl izah edeceğiz?
Geçen haftaÇin’de 40 bin köpeğin öldürüldüğü bir köpek eti yeme festivali yapılması ile Bütün dünyada ve Türkiye’de hayvan hakları savunucuları Çin Konsolosluğu önünde gösteriler yaparken,   Doğu Türkistan’da onlarca kişinin ölümü söz konusu olmasına rağmen Dünyanın sessiz kalması çok utanç verici,
Öyle görünüyor ki Doğu Türkistan’da yaşayanların ıstırabına, Türk oldukları için sahip çıkılmıyor?
Ben  Doğu Türkistan’da Müslümanlar katledilişine sesiz kalan bu vahşeti izlemekle yetinen çağdaş ve modern tüm dünya ülkelerini  lanetliyorum.
Sen insanlık sağır mı oldun?                                
Sen İslam âlemi kör müsün?                                                            
Sen Türk Dünyası görmüyor musun?                                                                                                                          
Ve Türkiye!                          
Ya sen neredesin?
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.