Beynimin beni götüreceği yere gitmem için sadece kitaplara, düşünmeye ve ikisi arasında muhteşem bir yere sahip bilgiye ihtiyacım var!

Olumlu düşünme sanatı diyebilirim ama biraz kısır kalabilir.

Sinir Dili Programlama sanatı bilgisi diyebilirim; ama yetmiyor.

Hiçbir teknik, hiçbir bilgi doğruyu yanlışı doğru ve reel bilgi kadar bana söylemiyor.

Ülkemin birlik beraberliğe ihtiyacı var; bu bilgi olmadan olabilir mi? Soru; nasıl? Soru; niye? Soru; nerede? Soru; kiminle?

Dünyada test edilmiş, eleştiri çarklarından geçmiş, genel ahlaka uyumlu bilgiye güvenmek lazım.

Test edilmemiş, eleştiri çarklarına tahammülü olmayan bilginin mesafesi birkaç metre veya birkaç zaman gibi kısa zaman tanımlamasından ileri fırlatılamaz!

Sosyoloji gerçektir, gerçek bir bilimdir.

Kutuplaşmaların sosyolojinin kimyasını bozabileceğini düşünüyorum.

Radikal grupların, aşırı uçların, fanatiklerin, holiganların amaçlarının birlik beraberlik olduğunu hiç düşünmedim. Amaç taraftar çoğaltmak, amaç kişisel başarılar, amaç kendi kitlelerinin güçlenmesi, amaç karşı görüşü yok etmek.

Slogan, yüksek ses!

Bilgiye ve kıstaslara dayanmadan ait olduğu yere ruhuyla teslim olmak!

Uzlaşmacı tavır sergilemek gibi bir dertleri yok.

Eren mi; Elvan mı? Biri üzerinden birini yeniden vurmak genel hedef!

Birisinin ölümüne bir grubun sevinmesi veya birisine üzüldüğünü beyan ederken diğerine laf çakması birliğin altına konulan dinamit!

Aklı başında kim dilinde dinamitle gezer ki?

Ne dini, ne siyasal sınıflar ne de sosyal oluşumlar doğru yoldalar!

Herkesin elinde bir kalıp sabun ve her kendine benzemeyenin ayağının altına koymaya çalışıyor! Düşünce benim üstüme düşer ve ben de zarar görürüm endişesi bile yok!

Haydi, gelin hepsine üzülelim!

Adalet hepimiz için!

Şiddete maruz kalan kadınlarımızı, çocuklarımızı, terörün kıydığı bütün insanlarımızı din, dil, ırk, mezhep ayırmadan kucaklayalım. Türk Milleti buna kadirdir, istediği budur; eminim. Ancak beynimize giren bir virüs veya virüsler hastalık sebebi!

“Sevelim, sevilelim; dünya kimseye kalmaz” boşuna dememiş Yunus!

Ahreti; adaletsiz, sevgisiz, bilgisiz, kargaşaya çanak tutarak, sebep olarak, aidiyet duygusuyla dini, insanları, toplumu gruplara ayırıp parçalayarak kazanamayız!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.