Yarın oynanacak Erzurumspor-Adana Demirspor maçına hakem olarak Ali Palabıyık atandı…

Süper Lig’de mücadele ettğimiz sezon Konyaspor karşısında Erzurumspor’a gadreden bir hakem olarak tanıdığımız Ali Palabıyık, kararlarıyla umuyoruz maçtan çok konuşulmaz…

Ve kendisiyle ilgili olarak şu hatırlatmayı da yapmak istiyoruz:

Ali Palabıyık, yönettiği maçların neredeyse tamamında sarı ve kırmızı kartlarına sıklıkla başvuran bir isim… Yani bir maçta 3-5-6 kart birden gösterdiği de biliniyor…

Bunun için Erzurumsporlu futbolcuların sahada çok sakin kalmaları ve agresif oyundan uzak durmaları gerekiyor…

Malum…

Sarı kart sınırında olan futbolcularımız var ve bu futbolcuların sonraki maçta oynamama ihtimalleri bütün planlarımızı alt-üst edebilir!

Aman çocuklar!

Aman dikkat!

*

Biliyoruz…

Rakibinizi en az bizler kadar sizler de az-çok tanıyorsunuz; bu yüzden Volkan Şen ve Mehmet Akyüz’ü kilitlediniz mi gerisi hikaye!..

Yok Rasul, yok Erkan Zengin…

Emin olun!

Sizin kişisel yeteneklerinizle mukayese edilince, onların esamesi bile okunmaz sahada!

Demedi demeyin ve yazın bir kenara lütfen!

Sahada sakin ve soğukkanlı kalır, ADS’nin bahsini ettiğimiz etkili ayaklarını teknik becerilerinizle etkisiz hale getirirseniz; rakip takımın kalesini su yoluna çeviririz vesselam!

Ama yok!

“Saldıralım” derken, tekniği, taktiği ve organize hareket etmeyi bir kenara bırakır da, rakibe ön verirseniz, Süper Lig yolunda çok ağır bir yara alırız ki; bu da yolun sonu demek bile olabilir!

Hal böyle iken aslanlar…

Kart görmemeye dikkat edin, biiir!

Klasınızı konuşturun, ikiii!

Oynayacağınız kaliteli futbolla bu ligin efendisinin aslında kim olduğunu cümle aleme gösterin, bu da üç!

Bakın!

Siz de duyuyor musunuz, taraftarlarınız ne diyor:

“…Bir gün olsun terketmediiiik… Bak bu güzel günlere geldiiiik… Ömrümüz senin yolunda geçiyor… Efsane geri dönüyooooorrr!”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.