Yazı başlığı, Cumhuriyet Bayramı ile ilgiliydi. Canımı çok sıkan bir haberi okuyunca hem başlığı değiştirdim, hem içeriğe eklemeler yaptım. Metinde kopukluklar hissederseniz, nedeni bu.
Cumhuriyetin kuruluşundan bu yana 96 yıl geçti. İnsan ömrü için uzun, devlet hayatı için kısa bir süre.
96 yıldır, Türkiye'nin ebediyet yolundaki kararlı ve onurlu yürüyüşü devam ediyor. Bu yola döşenen bölücülük ve hıyanet mayınlarının geçici gürültü patırtısı maraton koşumuza mani olamayacak Allah'ın izniyle.
Bakın, dün milletiyle birlikte 'büyük zaferi' kazanan şanlı ordumuzun kahraman evlatları bugün de vatan müdafaası için aynı ruhla şehadete koşuyor, bölücü hainlere göz açtırmıyor. Sınır ötesinde birlik ve bütünlüğümüzün teminatı olarak yeni başarılara imza atıyor. İç ve dış hainlerin heveslerini kursağında koyan yiğitlerimizden millet razıdır, Mevlamız da razı olsun.
Bugün devletimizi tehdit eden bölücülük belasını, Cumhuriyetin harcına birlikte al kanlar kattığımız kürt kardeşlerimizle el ele vererek bertaraf edeceğiz inşallah. Bizi ayırmaya çalışanlara susturucu tokadı el ele vuracağız. Bundan zerre kadar kuşku duymadığımı, bu güzel bayram vesilesiyle tekrarlamak istedim.
Gözünü istikbalin ufuklarına dikmiş fedakâr millet evlatları, Türkiye'yi ekonomi, bilim ve teknolojide şampiyonlar ligine çıkarma gayretindeyken...
Hain kadrosunda istihdam edilmekten hicap duymayan çapsız, vizyonsun ve hayalsiz bir kısım aydın "şahsi ikballeri" için yüz kızartıcı alçaklıklara tenezzül etmeyi sürdürüyorlar.
Söz gelimi, milletine sövüp, düşmanları överek ödül avcılığı yapıyorlar. Düşman sofralarının hayasız beslemeleri, aslı inkâr ile asil olunamayacağının farkında bile değiller. Hem de bir Cumhuriyet bayramı öncesinde, bir kıytırık ödül için tasmalarının bağlandığı kapıdan "HDP hariç tüm siyasiler terörist", "Türkiye'de ilkokuldan beri çocuklara Kürt düşmanlığı aşılanıyor" şeklinde havlayanlara verilecek cevabı size havale ediyorum.
Şuna eminim, Türkiye’nin hain üretme şampiyonluğu, milletin değerlerine hasım sözde entelektüel üretme talihsizliği sürekli olmayacaktır. Bir kısım aydın müsveddesinin entelektel navgasyonu haline gelen "Devletine söv, düşmana tap, Nobeli kap!" alçaklığına verilecek en güzel cevap, o hain güruhu okumamak, adam yerine koymamaktır.Yok sayalım onları, hakikatte zaten yoklar!
Cumhuriyet Bayramı'nızı yürekten kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.