Ücrete tabi kalemleri satılık.! Köşelerde ve ekranlar da kaptıkları koltukları ipotekli, ıspanak fiyatına pazara çıkardıkları vicdanları kirli.! Bukelamuna bile taş çıkaracak ruhları embesil.! bazı entel ve dantel takımı varya..

Hani 80 yılların kominizim müptalası devrimci yobazları olan.! Hani sonrası liboş ve 2. Cumhuriyetçi silüetine bürünen.! Akabinde her dönemin güçlüsünün rengine ve ahengine kendilerini devşirip, 28 şubatta statükocu, ulusalcı , 2003’lü yıllarda özgürlükçü demokrat, sonrası fetocu, akabinde açılım havarisi bölücü.! 15 Temmuzda vatanperver , milliyetçi .!

Zoru ve sıkıntıyı hissetti mi manda ve himayeci olan kalemini, mikrofonunu, meramını kiraya çıkarmış ırki ve fikri devşirme güruhtan bahsediyorum ve bu gün yine onlar sahnedeler.!

Avrupa’ya balans ayarı nitelikli sarı yelekliler kalkışmasından hareketle bazıları demokrasi sözcülüğüne soyunup kalkışmayı ülkemize ithal etmeyi hayal ederken, aynı kumaşın diğer bileşimi bazıları ise vandalizim nutukları atmaktadır.!

Gerek silahı elinde bulunduran pentegonun, gerekse parayı, gıdayı ve sanayiyi elinde bulunduran Rockefeler ve Rothschild gibi ailevi güçlerin arasında ülkemizi ip çambazına çevirmeye çalışan asalakların manupletif hezeyanları, feveranları ile yine yeniden karşı karşıyayız.

Özellikle son yıllarda Ergenekon operasyonları ile Ülkemizin Milli devlet omurgasını teşkil eden askeri yapılanmasını itibarsızlaştıran, kendi milletinin gözbebeği kurumları ve insanları gözünden düşüren,

15 Temmuz darbesi ile bir taraftan bunu doruğa çıkaran, diğer taraftan , Türk Milletinin millet olabilme yüreğini ve ruhunu temsil eden İslama çok ağır darbe vuran,

velhasıl Milletini etnik ve paralel terör unsurları ile arkadan hançerleyecek bir ihanet sarmalı ile ,

Devletine, Devletini idare eden yöneticilerine, siyasilere ve varlık sebebi Dinine karşı bile şüphe psikolojisi ile yaklaşabilen,

Bu kaos ve kargaşa ortamından yaralı, bereli olarak ayağa kalkmaya çalıştığı dönemde, milleti yine can evinden vurarak ekonomik buhran ve sıkıntı içerisine sürükleyen.!

Maaleeef ki geçmişte her nevi bedeller ödemesine rağmen asla Devletini, Milletini bu değerleri sembolize eden inançları ve üzerine toz kondurmadığı dini ve siyasi liderleri bile ağır nitelendirmeler ile sorgulayan Müslüman Türk milletinin haleti ruhiyesinin bozuk olduğu maalesef ki bir realitedir.!

Önce etnik ve paralel taşeron terörize unsurlar aracılığı ile Milliyeti ve Maneviyatı sembolize eden yüreklere ateş düşürülmüş

Akabinde cebini ve Mutfağını saran bu ateş karşısında denize düşüp yılana bile sarılabilecek bir noktaya sürüklenen bir millet ruh hali olduğu da yadsınamaz.!

Dün bir biri için cephede siper olan, siftah yapmayan komşusuna müşteri yollayan, kanını satıp komşusunun akrabasının dar gününe yetişen, komşusu açken tok yatamayan, akrabası yasda iken gülmeyen, eğlenmeyen iyi ve , tasada keder de, her an birbiri için yaşayan milletimiz

Bu gün maalesef bu hasletlerden git gide uzaklaşmakta, her gün bir cinnetin, kahpece cinsel saldırıların, çocuk ve kadın cinayetlerinin, hırsızlıkların, yolsuzlukların, ihanetlerin kıskacında bir muammaya sürüklendiğini de yabana atmamak lazım.!

Belki bu ihanet ve menfaat sarmalını başımıza sarmaya çalışan dahilinde ve harici sürüngenlerinin bu manüplatif feveranları pekte dikkate değer olmasa ve fazlada anlam yüklenmesi gerekmesede

Millet mutsuz, huzursuz, gergin ve maalesef ki en sıkıntılısı da geleceğinden ümitsiz.!

Özellikle sırtlarında bir milletin geleceğine namzet 3 cüppeyi taşıyan Din, İlim ve Hukuk alimleri müessesi endişeli, kaygılı ve ürkek.!

Belki ülkemizde Cami ve siyaset yolları kapalı olmasa da, Millete rağmen statükocu devlet ve sistem vurgusu ile millet öğrenilmiş çaresizlik

İçerisinde mecbur ve mahkum.!

Bu ahval ve şartlar dahilinde; Binlerce yıllık devlet ve millet olabilme tarihsel gerçekler ışığında şüphesiz devlet millet için vardır.! Milletini mutlu ve müreffeh kılabildiği müddetçe ve milletinin problemlerine adil ve eşit düzeyde çözüm üretebildiği sürece devam edebilir.!

Devleti ve milleti idare etmekle gönüllü ve mükellef yöneticilerimiz ise,

Devleti ebed müddetin ve bekanın ancak bağımsız, mutlu, huzurlu, güvenli , tok , iradesi sağlam ve özgür bir millet ile ancak bu ihanet sarmalından kurtulup ilelebet payidar kalabilecektir.!

selam saygı dua…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.