Rasim Cinisli Erzurum’un sembol isimlerinden biridir.

Özellikle Türk siyasetinde önemli bir yer edinen, DP’nin kurucularından olan, AP’den Erzurum milletvekilliği yapan Cinisli ağabey, son zamanlarda ‘Bir Devrin Hafızası’ adlı hatıratıyla gündemde. Kitabını adıma imzalayıp bana gönderme nezaketini gösteren Cinisli, özellikle kitabın ayracını koyduğu sayfa çok manidardı.

Kendisi ile ilgili olarak 7 Kasım 2017 yılında bu köşede bilhassa eski Cumhurbaşkanlarımızdan rahmetli Demirel ile ilgili Erzurum’da ki bir sohbet toplantısında ki konuşmaları ve kitabıyla ilgili Hürriyet’e verdiği röportajdaki eleştirilerine değinmiş, ‘’Demirel ile ilgili eleştirileriniz hiç yakışık almamış ağabey’’ demiştim, sitem etmiştim.

İşte o ayracı koyduğu sayfa tam da Demirel ile ilgili olan yazının yeraldığı sayfa olması açısından manidardı.

Çok ince düşünülmüş, güzel bir mesajdı.

Demirel ile ilgili çok kötü düşünmediğini sadece bazı tavır ve davranışları sebebiyle tenkitlerinin olduğuna işaret eden Rasim Cinisli ile telefonda konuşma mutluluğuna da erdim.

Telefon konuşmamızda Demirel’in saygı duyduğu bir siyasetçi olduğunu söylerken bazı hatalarına hem konuşmalarında hem de o röportajda vurgu yaptığını söylüyordu.

TUTTUĞUM BABA SÖZLER : Dalından düşen yaprak, rüzgarın oyuncağı olur (Anonim)

DUVARIN DİLİ : Yalnızlık diye bir şey buldum, yaşa yaşa bitmiyor!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.