“Büyük olmak için kimseye iltifat etmeyeceksin,
kimseyi üstün görmeyeceksin; hiç kimseyi aldatmayacaksın;
ülke için gerçek idealin ne ise onu görecek, o hedefe yürüyeceksin.
Herkes sana karşı çıkacaktır; herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır; önüne sonsuz engeller yığacaklardır, fakat sen bunlara dayanıklı olacaksın.
Kendini büyük değil, küçük, bir hiç sayarak, kimseden yardım görmeyeceğine inanarak bu engelleri aşacaksın. Bütün bunlardan sonra da sana ‘büyük’ derlerse söylenenlere gülüp geçeceksin.”
Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Evet farkındayız bizler gibi gülüyorsun Gazi Paşam sizde günümüzde şahsınızın üzerinden hala daha şahsi ve siyasi menfaatlerini devşirmeye çalışan zavallılara,

Lehte ve alehte sizi nefsi ve salya sümük kirlenmiş ağızlarına malzeme yapmaya çalışan gayri İslam-i, gayri İnsan-i, gayri milli, efsel-i safillerin hallerine ve ahvallerine eminiz ki gülüyorsun.!

Bir tarafta onlarca yıldır, özellikle fefatınızdan sonra aziz hatıralarınız, fikir ve düşünceleriniz, naciz bedeniniz üzerinden bir sırtlan ve sülük gibi beslenen ,nemelanan asalakların

Sizi tabulaştırarak,haşa ilahlaştırarak kurtuluşuna vesile olduğunuz bir milletten ve milletin değerlerinden inançlarından uzaklaştırarak,aykırılaştırarak,kopararak bir kanunla zataallerinizi korunmaya muhtaç bırakanların,

Diğer tarafta inanç ve değerlerine sizin adınıza açılmış bir cepheye önce savunma sonra ayakları yere bastığı ilk fırsatta saldırı amaçlı kurulan cephenin onlarca yıllık riya ve istismar ile donanmış müdavimlerinin

Bir tarafta sizin yerinize aynı saik ve yöntemler ile birilerini ikame etmeye çalışmalarına küçük akıllarınca zemin oluşturmaya çalışırken,

Diğer taraftan ; belki geciken ama belli ki asla yaşlanmayan intikam hırslarını ebedi istiragahatınızda bile bir fırsata dönüştürenlerin hallerine ve ahvallerine eminiz ki gülüyorsun.!

Bu her iki guruhun şarlatanlıklarını, soytarılıklarını defaaten yaşamış,dinlemiş,izlemiş ve tecrübe edinmiş olmamıza ragmen onlara olan tepkimizde rüştü ispat üzere kendimizi tatmin üzre fevaranlarımıza eminim ki gülüyorsunuz.

Aslında gerek sizi, zihniyet ve fikirlerinizi, gerekse sizin yerinize ikame edilmeye çalışılanları ,fikir ve zihniyetlerini, dünden bu güne ahlaksızca riya ve istismar ile sembolize etmiş her iki kesimden efsel-i safillerin.!

Günümüze kadar aynı nakaratla ulaşmasına,yetişmesine vesile olan Millet olarak, kültür olarak, eğitim , yönetim, inanç sistemi olarak, asıl suçluyu hep ıskalayıp gözden kaçırışımıza belkide hep güleceksiniz

Fakat andolsun ki Ülkücü Türk Milliyetçileri olarak;

Bizler ! sizi ne günahsız, hatasız bir insan olarak TABULAŞTIRACAĞIZ…! Ne…! sizin gölgeniz de ahlaksızlığı, soysuzluğu, hırsızlığı MEŞRULAŞTIRACAĞIZ..!

Ne de yüce yaratıcımız Cenab-ı Hakkın İslam ve Peygamber düşmanları nemrutlara, firavunlara, ebu cehillere bile uygun görmediği hakareti, zulmü size asla Reva GÖRMEYECEĞİZ..!

Allah adına din ve peygamberler adına ahkam kesen din tacirleri gibi, 57 yıllık kısacık ömrünü günahıyla sevabıyla eksiğiyle fazlasıyla Türk milletine vakfe etmiş olan size saygısızlık, ahlaksızlık göstermeyeceğiz, gösterenlere de tabi ki tahammül ETMEYECEĞİZ..!

Evet siz de duyguları, arzuları, heyecanları olan bir insandınız 57 yıllık ömrünün büyük bir kısmını Türk Milletine ve Devletine adayan, şahsi olarak belki hata yapan, günah işleyen fakat

Günümüzdeki Türkiye Cumhuriyetinin bu günlere gelmesinde katkısı yatsınamayacak,kadar büyük olan Türk tarihinin siyasi ve askeri deha özelliği taşıyan liderlerimizden biri olarak ebediyete kadar size anacağız ve yaşayacaksınız inşaallah

Bu vesile ile İnançlı ve İdealist Türk Milliyetçileri olarak, yiğitçe sizin doğrularınızı, hizmetlerinizi ideallerinizi hep örnek ALACAĞIZ..!

Fakat, eksilerinizi, hatalarınızı, günahlarınızı Tarihe BIRAKACAĞIZ..! Ve bu hususla alakalı son olarak Türk İslam Alemine İnsanlık tarihinde hizmet etmiş ve bu gök kubbede hoş bir seda misali iz bırakmış bütün LİDERLERİMİZE “SEVGİDE KEYFİYETİN, SAYGIDA İSE MECBURİYETİN” olması gerektiğini asla UNUTMAYACAĞIZ..!

EY TÜRK GENÇLİĞİ…!
Birilerinin istismarla övdüğü, birilerinin tak iyeyle yerdiği Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Gençliğine emanet ve ideal olarak bıraktığı “MUASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNE"

Ulaşabilmenin Yolu;

Türkiye Cumhuriyeti Devletini çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştıracak Hıristiyan, Batı Kültürü değil, Türk-İslam Kültürüdür.
Kendi öz kültürüne değer vermeyip, diğer milletlerin kültürünü benimseyen, onların yaşayışlarına özenen milletler zamanla kültür bağımsızlıklarının yanında milli hakimiyet ve istiklallerini de kaybederler.

Her alanda güçlü ve Tam Bağımsız Lider Ülke Türkiye, ; TÜRK-İSLAM KÜLTÜRÜ anlayışının millete ve devlete yerleşmesiyle mümkündür.

Günümüzdeki çağdaşlaşma dayatmalarına, modernleşme hareketlerine naziren, Bir milletin kökünden koparılarak çağdaşlaştırılmayacağının, modernleşmenin çıplaklık, ahlaksızlık, soysuzluk, hainlik ölçütleriyle bağdaştırılamayacağının ve medenileşmenin,MEDENİ VE MANEVİ şuur içerisinde ancak ve ancak “MİLLİLEŞMEYLE” sağlanabileceğinin altını çizmek istiyorum.

Bu vesile ile: Ülkesi ve Milleti ile son Türk Devletimiz Cumhuriyetimizin kuruluşunda ve bu günlere gelişinde emeği geçen bütün devlet büyüklerimizi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.!

selam saygı dua...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.