Emel Sayın’ın söylediği sevdiğim bir şarkıdır:

Yok başka yerin lütfü ne yazdan ne de kıştan/ Yok başka yerin lütfü ne yazdan ne de kıştan/Bir tatlı huzur almaya geldik/ Kalamış'tan/Ah Kalamış'tan.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’e de bugünlerde iyi giden bir şarkı olsa gerek bu şarkı.

Ama o Kalamış’ı değil, Çimenli’yi yaşıyor.

Özellikle pandemi döneminde fırsat buldukça köyüne giden Öz, burada tatlı bir huzur alıyor.

Geçen hafta sonunu Cuma gününden itibaren doğup büyüdüğü köyü olan Narman’ın Çimenli köyünde geçiren Öz, onca iş yoğunluğu ile şehir trafiğinden uzak bir hafta sonu geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

Hem de doyasıya.

Kendini doğaya atan Öz, fırsat buldukça da bu mutluluğu tekrarlıyor.

Son zamanlarda yakalandığı korona illetinden iyi bir tedavi süreci sayesinde kurtulmayı başaran ve yaşadığı stresten dolayı günlerce telefonunu kapalı tutan Öz, bu tür köy ziyaretlerinin kendine gelmesinde yarar gördüğünü söylüyor.

***

‘’Korona belasından Allah düşmanımı korusun.

Bu illete yakalandığım zaman özellikle çocukluk ve köy hayatım gözümün önünden bir film şeridi gibi geçmişti.

Çok kötü bir hastalık.

Anlatamam, yaşayan bilir bunu.

Allah’tan kısa zamanda atlattım da başımdan bu illeti defedebildim. ’’ diyen ve o virüsten çok çektiğini belirten Mehmet Emin Öz, kendine iyi gelen köyde de kuraklığı gözlemlediği için stres yaşadığını da anlatarak, ‘’Herkes yağmur bekliyor. Yeterli yağmur yağmazsa kuraklık buraları mahvedecek’’ ifadesini kullandı.

Bu arada, köy ziyaretlerini kendi sosyal medya hesabından da paylaşan Öz’e akrabası olan bir paylaşımcısının ‘’Başkan eskiden çok da iyi tırpan çekerdi’’ ifadesi dikkat çekti..

---

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Sahip olduğunuz tek araç çekiç ise herşeyi çivi olarak görmeye başlarsınız! ( Abraham Maslow)

DUVARIN DİLİ : Üzülmek hepimizin baba mesleği.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.