Yeni yılın ilk hafta sonuna moralsiz girdim. Sebebi de Hürriyet’in Cuma günü ‘’Erciyes’i keşfet’’ başlığıyla çıkan 8 sahifelik ücretsiz ilavesiydi. Ben hayatımda bu kadar malı canhıraş şekilde bu kadar metheden bir yayın ahan ki ilk defa görüyorum.

Hürriyet’in köşe yazarları öyle bir Erciyes’i anlatmış ki nerede olursan ol, atlayıp gidesin geliyor! Hiç pist-telesiyej görmeyen, kayak yapmayan biri Palandöken’i falan değil, direkt Erciyes’i tercih eder. Yazılarını muntazaman takip ettiğim Cengiz Semercioğlu, Onur Baştürk , Ömür Gedik ve Vahap Munyar Erciyes’i öyle bir ballandıra ballandıra anlatıyorlar ki, yanında Palandöken hiçbir şey değil! TÜRSAB’ın da organizesinde hazırlanan ilavede Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in de reklamı yapılmış, neredeyse ‘’Erciyes’de kayak yapmadıysan kayak yapmış sayılmazsın’’ deniliyor. Tam da kayak için iç ve dış turizmin belendiği bir dönemde bu Erciyes vurgusu ne yalan söyleyeyim, benim moralimi bozdu.

Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen olmak üzere işin içindekiler mutlaka bu yayına karşılık bir çalışma içerisine girmeli ve de ‘’Palandöken dururken Erciyes de kim oluyor?’’ demeli, dedirtmelidir! Tabi Hürriyet’in Erciyes’i yıkayıp, yaladığı gibi bir enformasyonu becerebilecek yetenekleri var mıdır, o da ayrı bir konu! Hoş başta Sekmen olmak üzere Hürriyet’in o yayınından ilgililerin haberinin olup olmadığı da belli değil ya!

SEVDİĞİM BABA SÖZLER: Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil! (Konfüçyüs)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.