Sevgili Vedat’ın bu haftaki yazısının özünde belirttiği gibi “Bu kafayla şampiyon olsak ne olmasak ne!”
Amed Sportif Faaliyetler maçının ardından da özellikli ben dikkat çekmiştim;  Kendini bilmez birkaç sözde taraftar ya da kelimenin tam anlamıyla “provokatör çığırtkanlar” yüzünden takımın morali altüst oldu ve 3 puanı Diyarbakır’a hediye ettik.
Eğer o maçı vermeseydik, şu anda 28 puanla lider koltuğunda biz oturacaktık.
Aynı vurdumduymazlık maalesef devam ediyor. Hakem hatası ya da rakip takımın sert oyunu sonucu oyuncular arasında meydana gelen saha içi olağan küçük tartışmalara birkaç kışkırtıcı kendini bilmez ağzı bozuk şahsın “sahaya ineriz…” le başlayan son derece çirkin, edepsizce söylemlerine katılarak tempo tutanlar, ne yazık ki hala ağızlarından çıkanların farkında değiller.
Bu ne Dadaşlığa yakışır, ne Erzurumspor taraftarlığını temsil eder ne de sonuç aldırır.
Karşılaşmalar ekseri  TV ekranlarından yansıdığı gibi, tribünlerde çocuklar, çok az da olsa bayanlar, bizi temsil eden, canla başla mücadele eden futbolcuların eşleri, yakınları olabiliyor.
Bu serserilerin biraz empati yapmalarını umuyorum.
Ayrıca, buradan yine yönetime çağrıda bulunmak istiyorum; Akli selim amigolara ihtiyaç var. Lütfen bu konuda gerekli çalışmayı yapın!
Güvenlik birimlerinin de bu kendini bilmezleri belirlemesi ve gerekli tedbirleri alması hiç de zor değil.
Yazıktır, günahtır… Burada Erzurum’un adı söz konusu.
Şampiyonluğa oynayan bir takım böyle desteklenmez.
Ayrıca, ben eminim ki, bu tip serseriler yüzünden stadyum dolmuyor. Kaç haftadır cılız taraftarla takım kendi sahasında mücadele ediyor.
Cidden merak ediyorum; son maçta 3-1 galip durumda iken, maçın son dakikalarında gol kaçırdı diye Mehmet Albayrak’a küfür ederek, oyuncunun da haklı tahammülsüzlüğü sonucu sarı kart yemesine sebep olan geri zekalı tespit edilerek bir işlem yapıldı mı?
Bu işlemi aslında aklı başında taraftarın yapması lazım.
Sözün özü; Şampiyonluk sadece puan cetvelinin üstünde yer alıp bir üst lige çıkmak değil, asıl şampiyonluk nefsi terbiyeyle ahlaki olmaktır.   
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erzurumspor Taraftarı 2016-11-21 13:20:01

muhammet bey yazınızı okudum fazlasıyla haklı oldugunuz konular var ancak akli selim amigolara ihtiyaç var derken neyi kastettiniz acaba bilgilendirirseniz sevinirim.