Yazıda başlık ayrı bir ihtisas konusudur. Kelime oyunlu, şarkılı-türkülü gibi 9 ayrı başlık çeşidi vardır ve ‘yakıştırma’ türüne giren biri de bu benimkidir. Belki anlatacağım konu ile alakalandırmayanınız olur ama ben bu başlığı koydum, dilerim mazur görürsünüz artık. Herşeyden önce yazının içeriği bana aitse başlığı da canımın istediği gibi atma özgürlüğüm olmalıdır diye düşünüyorum.. Her neyse..

***

Konya maçının değerlendirmesini yaptığımda da dedim. Dünkü PUSULA’da var. BB Erzurumspor’un şu an itibariyle karşı karşıya kaldığı en önemli sorun ne oyuncu ne de teknik kadro sorunu! Bizzatihi kurumsal yapısı ve kimliği! Şimdi Büyükşehir Belediyesi yöneticileri alınmasın ama belediyenin takımı hüviyeti illa ki bugün olmasa da yarın dert olur gibi geliyor. Kaldı ki daha dakika bir gol bir oldu! Konya maçının orta hakemi Suat Aslanboğa’nın tavrı daha ilk maçta bunun böyle olacağını ortaya koymuşsa da yarın o durum katlanarak devam edecektir diye düşünüyorum. ‘’Nasıl olsa bir belediye takımı. Bir belediye bir takımı ne kadar koruyabilir, kollayabilir ki?’’ düşüncesi yerleşirse olan bu takımın puan ve puanlarına olur! Allah korusun, bu da elbette ki BB Erzurumspor’un sonu olur!

***

Bir diğer sorun şu sponsorluk sorunudur. Gerçi bugün süper ligde de bir çok kulübün sorunlarından biridir ama bu sorun BB Erzurumspor’da konuşmuyor, adeta bağırıyor! Henüz bir forma reklamı bile alınmamış olması önüne çıkan afilli-kallavi markalarla donatılmış formaları giyen rakip oyuncuların karşısında bir defa ‘ezik’ duruma gelir. Sadece Federasyondan gelen para ve seyirci hasılatıyla bir yere kadar gider ki sadece yazık değil çok yazık edilmiş olunur. Lig devam ederken bir kafa da buna yorulmalı ve bu iş bir şekilde halledilmeli. Aksi taktirde atı alan Üsküdar’ı çoktan geçmiş olur, bize de geçmiş olsun olur!

***

Yoksa rüştünü ispat etmiş olan, en az birkaç yıl mukaveleye imza atmasını istediğim Mehmet Altıparmak ve talebelerinde çok sorun yok. Sorun işte bu sorun. O kahredesi yalnızlık hissi sorunu. Bu arada meraktan soruyorum. Yazıyı okuduktan sonra halen daha başlığa homurdananınız var mı?

NOT: Şu santrafor işi iş işten geçmeden savsaklanmamalı, halledilmesi gereken bir mini sorun daha orta yerde duruyor. Leo ve Lokman gibi 2 savunma oyuncusunun gol atması onların diğer maçlarda da atacağı anlamına gelmemeli! Onlar da bir yere kadar!

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi, öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an. Bozmadım! (Özdemir Asaf)

DUVARIN DİLİ : Naber lan ziyan olduğum!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.