ŞANS OYUNLARI DEPREMZEDELERİN UMUDU OLDU

Van’da yaşanan ekonomik sıkıntıların yanında meydana gelen yıkıcı depremler, vatandaşların şans oyunlarına olan ilgisini artırdı.

10 Kasım 2012 Cumartesi 09:30
ŞANS OYUNLARI DEPREMZEDELERİN UMUDU OLDU

Sayısal Loto’da büyük ikramiyenin 12 trilyon olması depremzedelerin hayallerini süslüyor. Ekonomik sorunlar ve işsizlikle birlikte yaşanan deprem sonrasında ev ve işyerleri yıkılan vatandaşların, rahat bir hayata kavuşmak için şansını şans oyunlarında aradığını belirten Özcan Çelebi adlı bayi işletmecisi, “Daha önce hayallerini gerçekleştirmek için şans oyunları oynayan vatandaşlar, şimdi ise temel ihtiyaçlarından olan barınma sıkıntılarını gidermek için oynuyor. Yani bir diğer manada depremzede vatandaşlar umutlarını lotoya bağlıyor” dedi. Çelebi, deprem sonrasında şans oyunlarına olan rağbetin arttığını ifade ederek, büyük ikramiyenin 12 trilyon olması depremzede vatandaşların hayallerini süslediğini sözlerine ekledi. Büyük ikramiyenin kendilerine çıkması durumunda ortak fikirlerinin ev almak olduğunu ifade eden vatandaşlar ise, “Büyük ikramiyenin bize çıkmayacağını bile bile oynuyoruz. Büyük ikramiyenin çıkması durumunda ilk önce ev alacağız. Çünkü evsiz kalmak gerçekten çok zor” şeklinde konuştular.

Editör

Son Güncelleme: 10.11.2012 10:08
Anahtar Kelimeler:
Şans Oyunları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.