BELEDİYE İŞÇİLERİNDEN OBAMA'YA 11 KURBAN

ABD Başkanı Obama’nın seçim zaferini kutlayan Gevaş Belediyesi’nde çalışan 89 işçi aralarında topladıkları parayla 11 kurban kesti.

10 Kasım 2012 Cumartesi 09:44
BELEDİYE İŞÇİLERİNDEN OBAMA'YA 11 KURBAN

Van’ın Gevaş Belediyesi’nde geçici olarak çalışan işçiler, 45. ABD Başkanı Obama için kurban kestiler. Gevaş Belediyesi’nde geçici olarak çalışan 89 işçi, kendi aralarında topladıkları parayla aldıkları 11 koyunu ABD’nin 45. başkanı Barack Obama için kurban ettiler. Gevaş Belediyesi'ne ait mezbahanede kurban kesen işçiler, ardından dua ettiler. İşçiler adına açıklamalarda bulunan Hakif Beyge, ikinci dönem ABD başkanlığına seçilen Obama’nın dünya barışı ve insanlık için iyi bir lider olduğunu söyledi. Beyge, Obama’nın kazanmasıyla birlikte büyük mutluluk duyduklarını ve bu nedenle kurban kestiklerini ifade ederek, “Ben Gevaş Belediyesi’nde geçici işçi olarak çalışıyorum. Biz geçici işçiler aramızda para toplayıp kurbanlık aldık ve Obama’nın kazanmasından dolayı da kestik. Obama iyi bir lider ve kendisin çok seviyoruz. Kesilen kurbanlıkların etini ise fakirlere dağıtacağız” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 10.11.2012 10:09
Anahtar Kelimeler:
Obama
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.