Kuşkusuz, BB Erzurumspor’un üç yıl üst üste şampiyon olarak üç lig yükselmesi ve üç kupa almasında aslan payı Onursal Başkan Mehmet Sekmen’e ait…

***

İşte o, başkan Sekmen, geçtiğimiz günlerde Erzurumsporlular Grubu Dernek açılışında öyle bir laf etti ki, taraflı tarafsız herkesin gönlünü fethetti.

Takıma üç yıl üst üste zafer yaşatan Mehmet Sekmen, öyle mütevazi davrandı ki, salondaki herkesin takdiri kazandı.

Sekmen, “Takımı ben şampiyon yaptım” demedi.

“Üç yıl üst üste gelen şampiyonluklar Allah’ın bize bir lütfudur” dedi, sayın Sekmen…

Başkan Sekmen, kişilerin ya da kurumların aracı olduğunu belirterek, “Allah nasip etmeseydi, biz bu başarılara imza atamazdık” deme inceliğini ve nazikliğini gösterdi.

***

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve BB Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, gecede bir açıklama daha yaparak, “İki elim kanda da olsa, gidip takımı Antalya’da ziyaret edeceğim ve futbolcularla birlikte kahvaltı yapacağım” dedi.

Sekmen, bu seçim arifesinde, bırakın bir dakikayı bir saniyesinin bile önemli olduğu seçim çalışmalarının arasında bir yolunu bulup gitti, Antalya’ya…

Dediğini yaptı, Başkan Sekmen…

Futbolcularla ve teknik heyetle kahvaltı gerçekleştirdi, hem de kulüp başkanı Hüseyin Üneş ile birlikte…

***

Şimdi diyeceksiniz ki; “Ne var Antalya’ya gitmekte, uçakla birkaç saat yolculuk yapar, gider gelirsiniz.”

Yok!, öyle sizin dediğiniz gibi olmuyor.

Seçime artık saatler kaldı beyler!...

Her saniyesi bile Başkan adayları için önemli olduğu bu günlerde, Başkan Sekmen’in uykularını bölüp, uykusundan, istirahat saatinden feragat ederek, gidip futbolcularla kahvaltı yapması ve moral vermesi çok önemli.

Sekmen’in ortaya koyduğu gerçek sevdadan başka bir şey değil…

Ne yapacaksın, adam spor sevdalısı…

Daha Erzurum’a ilk geldiği gün özellikle de Erzurumspor hassasiyetini Pehlivan Konağında spor camiası ile yaptığı toplantıda dile getirmişti.

Ben de bizzat tanığım o toplantıya…

İl Temsilcilerinin ve antrenörlerin sorularına tek tek cevap veren Başkan Sekmen, o gün yaptığı açıklamada “Ben sporun her dalına destek vereceğim, ama Erzurumspor’da olmazsa olmazımız olacak. Erzurumspor’u yeniden şaha kaldıracağız” demişti ve o sözlerini de bir bir tuttu.

Aynen geçen gün “Antalya’ya giderek, takıma destek vereceğim” dediği sözü tuttuğu gibi…

***

Evet, eşini, aşını, zamanını bile ihmal etmeyi göze alarak bu seçim arifesinde, Antalya’ya şafak vakti çıkarma yapan, daha horozlar ötmeden, Goldcity Otelde, teknik heyet ve futbolcularla tek tek tokalaşarak Kasımpaşa maçı öncesinde moral aşıladı.

Futbolcuları motive eden Mehmet Sekmen’in sergilediği tavır Erzurumspor konusundaki samimiyetini, takıma olan bağlılığını ve her şeyden önce “Biz bu ligde kalacağız” demesinin göstergesidir.

Yani, bu seçim arifesinde Sayın Sekmen’in Antalya’da takımı ile geçirdiği iki saat bile bana göre çok değerlidir.

Evet!, Erzurum’da gitmedik köy bucak bırakmayan Başkan Sekmen için ben bir slogan daha buldum.

“Biyonik adam Mehmet Sekmen”

İnşallah, bunun semeresini de Kasımpaşa’dan alacağımız galibiyet ile görürüz.

Ne diyelim!

Süper Ligde tutunmak en az şampiyonluk kadar önemli ise…

O vakit hep bir ağızdan sesleniyoruz: Sekmen Başkan, Erzurumspor şampiyon…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.