Haydi Bismillah Sefer Bizden.! Zafer ALLAH’tan.!

İradesini ve ruhunu Siyonistlere, Evangelistlere satmamış olan Müslümanlar için ; Irak, Suriye, Libya, Kudüs sadece Arapların davası değil cümle müslümanların davasıdır.!

Asrın işgali, zulmü ve Müslüman soykırımına karşı İSLAM ÜLKELERİ BİRLEŞİK ASKERİ GÜCÜ kurulmalı ve söz konusu ülkeler Ortadoğu’yu kontrol ve güvenlik altına almalıdır.!

Bütün Müslümanlar bu işgal ve ihanet projesi sonlandırılıncaya kadar yaşadıkları en ücra bir köşede de olsa bile bir araya gelip aynı gün aynı saatte protesto gösterileri ile dünyanın dikkatini çekmelidir.!

Bütün Müslümanlar bu ihanet ve işgal projesi bitene kadar Yahudi ve Hristiyan menşeli bütün ürünlere boykot ile onlar için can alıcı darbeyi indirmelidir.!

Bütün Müslümanlar onların para birimlerine olan yatırımlarını bir anda kendi para birimine veya altına çevirmeli onlara can alıcı darbeyi indirmelidir.!

İslam ülkelerinin birlikte direnişini sembolize edecek, kamu spotları, çalıştayları, kongreleri uluslararası platformlarda ve yayın kuruluşlarında sağlanmalıdır.!

Ortadoğu ve Asya’da terörü sübvanse eden, vekalet terör unsurlarını üreten ve kullanan terörize ülkeler ve örgütler hakkında İslam ülkeleri ortak savaş ve soykırım suçu hakkında suç duyurusunda bulunmalı uluslararası insan hakları mahkemelerine davalar açmalı tarihe not düşmelidirler.!

İslam ülkeleri Ortadoğu’yu parsellemeye çalışan ülkeler ile geçmişte yapmış olduğu bütün uluslararası antlaşma ve sözleşmeleri ortak bir tavırla askıya almalıdır.!

İslam ülkeleri nezdinde faaliyet gösteren bütün kamu ve özel teşebbüsler, siyasal partiler sivil toplum kuruluşları topyekün ortak toplantılar, gösteriler, ulusal ve uluslararası mitingler tertiplemeli birlik ve beraberlik içerisinde birlikte direniş sergilemelidir.!

Bu açıklamayı tamamladığım sürede, Müslümanlar için can verme sırrına eren, İDLİP şehitlerinİ rahmet ,minnet ve şükranla anıyorum.! Şehadetlerine dahil, şefaatlerine nail olabilmek dularımla.. Vatan sağolsun.!

Selam saygı dua…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.